Inspiratie voor de werkruimte

Een rustige plek, waar ik al mijn dingentjes bij de hand heb. Waar een kind niet zomaar de boel over hoop zal gooien en ik me af en toe terug kan trekken om aan m’n blog te werken of administratie te doen. Een eigen werkkamer, de ruimte heb ik. Nu alleen nog de aankleding.

Toen wij hier bijna een jaar geleden zijn komen wonen hebben we de zolder gelaten voor wat het is. De rest van het huis moest in een razend tempo gezellig worden gemaakt en aangezien ik hoog zwanger was kon ik dit hier niet aan meewerken. De zolder is dus niets aan gedaan. Onze zolder bestaat uit een slaapkamer en een voorkamer. Deze voorkamer wil ik gebruiken om mijn werkruimte te creëeren.

Ik zie het helemaal voor me. Een ontspannen stoel, waar ik in plof. Op m’n bureau staat mijn computer tussen de leuke vaasjes, plantjes en natuurlijk de foto van m’n gezin. Op de muur hangt een bord, waarop ik overzichterlijk heb wat er gedaan moet worden en in de kast staan de goed gesorteerde mappen.

Pinterest is een fantastisch middel om die ideeën uit te breiden en nog minder te weten wat je gaat doen met een ruimte. Dus ik ben een avondje aan het pinnen geweest en ik kwam de volgende dingen tegen.

Get tips from HGTV Smart Home 2016 tech consultant Carley Knobloch on ways to hide technology throughout your home so it seamlessly blends with surrounding design.  From the experts at HGTV.com.: Een donkere kamer geeft een rustige uitstraling. Omdat een zolder vaak hoogte heeft, kan een donkere kleur mooi zijn. Ik zou zelfs een tintje donkerder willen gaan dan deze kleur. Hout doet het altijd goed.

 

The Perfect Office - InfiniteUSB, Flic Smart Button, Kodak PixPro and Office Ideas: Het tegenovergestelde spreekt mij ook erg aan. Het wit geeft een frisse look en is veel mee te combineren. En zoals ik al zei: hout doet het altijd goed.

Trend alert! This darling Dalmatian print is everywhere. Spice up your space with fabulous focal pieces for the chicest space around!: Een half uurtje pinterest en je krijgt een grote behoefte om een bus goudverf te kopen. Alles is leuk te maken met goudverf als je pinterest moet geloven. Een middagje sprayen en je kan je kamer een fancy look geven.

inrichting zolder - Google zoeken: Het bureau dat ik nu tegen de schuine wand heb staan staat er een beetje zielig bij. Dit bureau vind ik goed passen bij de ruimte en geeft ook voldoende werkoppervlak en ruimte om andere spullen op te zetten.

Desk built into attic space. American HomeStyle & Gardening magazine, date unknown.: Dit bureau geeft een goede oplossing voor de loze ruimte onder de schuine wanden. Deze ruimtes worden altijd gebruikt om rommel neer te gooien en je kan het nooit efficient vullen. Dit bureau geeft een goede opvulling en neemt ook minder ruimte in beslag in de ruimte.

Home Office Organizer Tips For DIY Home Office Organizing: Ik hou van ordenen, lijstjes maken, dingen sorteren en dus eigenlijk gewoon overzicht creëren. Zo’n voorstelling op de wand geeft hier een goede mogelijkheid voor en ziet er ook nog heel leuk uit.

See this Instagram photo by @spirits.of.life • 14.1k likes: Natuurlijk mag een beetje groen niet ontbreken in m’n werkomgeving. Wat leven op zo’n kamer zorgt voor een gezonde werkomgeving. De lucht wordt gezuiverd en bovendien kan je er mogelijk productiever van worden, vooral als je veel achter een beeldscherm werkt. Luchtzuiverende planten wordt benoemd als ideale kantoorplant, maar ik denk dat ik voor een vetplant ga. Deze heeft minder verzorging nodig en blijft lange tijd mooi.     A Curated Mid-Century Modern Home in Palm Springs - Front   Main: Door de kleine oppervlakte van deze ruimte vind ik hanglampen een goede oplossing om toch voldoende groen te hebben. De macrame plantenhangers die mijn moeder in haar hippietijd in huis had hangen zijn weer helemaal opnieuw in opkomst. Maar ook deze voorstelling doen mijn oogjes glinsteren.

2 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge