Dag uit m’n leven #16. Strijk, Strand en Duplo

Ik ben mijn blog begonnen, omdat ik de tijd met mijn kleintjes wilde vastleggen. Niet meer zomaar vergeten hoe het ging, maar terug kunnen lezen hoe het was. Vandaag ga ik eindelijk weer met een vriendin op stap en eten we patatjes bij oma.

Zondag 6 augustus

Vanmorgen hebben we redelijk uit kunnen slapen. Om 7u werden we in bed vergezeld door onze grote vent. Hij kwam zelf gezellig tussen ons in liggen en binnen de kortste keren meldde ook de jongste om bij ons in bed te komen liggen. We hadden flinke plannen voor de dag en dus moesten we in de benen.

Snel de jongens aangekleed, al gaat dat niet meer zo gemakkelijk #peuterpubertijd. Beneden aten we een boterham en omdat we snel op pad moesten, zijn we direct erna aan het huishouden begonnen. De wasgoed uitzoeken werd verstoord door onze grote boef. Hij plofte neer op de eerste paar shirtjes en ging niet weg tot papa de was had uitgezocht. Uiteindelijk lag hij onder een enorme stapel.

1602

Kleine broer hoorde we af en toe een beetje huilen. Hij wilt tegenwoordig alleen maar staan. Hoe hij weer moet gaan zitten is nog lastig. Hij zet het dan op een huilen, zodat wij hem komen redden.

1603

Cadeau voor papa

Voor papa zijn verjaardag (hij is pas woensdag jarig, maar ik kon niet wachten met het geven van het cadeau) heb ik een hele gave boekenplank gemaakt. Hier lees je komende week meer over. Samen met de grote knul hebben we het ophangsysteem in orde gemaakt.

Lees ook >> DIY Dopamine plank

1601

Nadat we beneden helemaal klaar waren heb ik nog geprobeerd om me door de grote berg strijk/vouwgoed heen te slaan. Heerlijk een grote wasmachine, maar je hebt altijd zo’n grote bult erna om weg te werken. Nu is de bult wel enorm en heb ik werkelijk bijna niets meer in mijn kast.

1604

Gelukkig ben ik een hoarder en heb ik altijd nog wel iets achter in mijn kast liggen. Ik kwam dit gele shirt tegen. Ik vind geel zo’n leuke kleur, maar ik draag het tegenwoordig nooit meer. Volgens mij is dit shirt van 4 jaar geleden.

1606

Aan de vitamines

Voor we de auto in sprongen bedacht ik nog mijn vitamine pil te nemen. Mijn haar is zo gigantisch aan het uitvallen dat ik een oude gewoonte weer heb opgepakt. Na de bevalling van grote broer heb ik dit een hele tijd gebruikt. Het werkte erg goed, maar door het een en ander ben ik het steeds vaker vergeten, tot ik het helemaal niet meer nam. Nu heb ik het weer opgepakt om voedingssuplementen van kruidvat te nemen voor mijn huid, haar & nagels.

1607

Picknick in de duinen

In de middag stond een uitje met een vriendin op de planning. Eindelijk, want ik heb haar al zo lang niet gezien en had er enorm veel zin in. We hadden besloten om naar het strand te gaan. Omdat het altijd lastig is om een goede tijd te plannen met de slaapjes van mijn kinderen, heb ik de kinderen naar mijn ouders gebracht. Als ze wakker zouden worden zouden we ze op kunnen halen en anders hadden wij een heerlijk volwassen middagje met mijn vriendin.

Bij de ah haalde we een hele lading aan lekkere dingen. Lekkere salades, luxe broodjes, goede smeersels en natuurlijk een leuke flesje wijn.

1609

De zon was heerlijk en we hadden een goed beschut plekje in de zon. Ik was niet zo snugger om mijn bikini aan te trekken, maar omdat we geen kip zagen heb ik heerlijk in mijn bh kunnen liggen. Wie weet heb ik nog een kleurtje gekregen.

16101611

Thuis bleek dat de kindjes al een tijdje wakker waren. De duplo en auto’s waren door heel het huis verspreid. Hoewel mijn grote knul prima op een hoekje kan spelen en het best netjes kan laten heeft hij bij oma altijd de behoefte om alles uit de kast te trekken (letterlijk).

1612

Zondag is bij mijn ouders patatdag. Natuurlijk ook vandaag. Met sperziebonen en mini loempias is het een heerlijke maaltijd. De oudste rent alle kanten op, gaat de honden achterna en komt af en toe een hapje nemen. De jongste zit heerlijk in de kinderstoel te kermen, geniet van zijn patat en sperziebonen met appelmoes.

1613

Omdat ik morgen om 7 uur op mijn werk moet zijn en ik de kindjes nog niet zo makkelijk ergens anders kan laten slapen (ik moet leren loslaten) blijf ik ook bij mijn ouders slapen. We nemen nog een theetje en als de kinderen op bed liggen vertrekt manlief weer naar huis. Ik duik nog even achter mijn computer om dit verhaal te typen en dan vroeg mijn bed in.

Morgen gaat de wekker alweer om 6 uur.

error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge