Peuter outfit – Eerste schooldag

Jeej, het is eindelijk zover! Owen mag nu ook eindelijk naar de peuterspeelzaal. Wat heeft hij hier lang op gewacht. Elke keer als we zijn broer naar school brachten kreeg ik hem bijna niet de klas uit. Hij wilde lekker doorspelen bij zijn broer in de klas met alle leuke kindjes. Hij wist al precies dat te vinden waar hij graag mee speelde en met welke kindjes hij het kan vinden. Vandaag mag hij eindelijk in de klas blijven. Zo’n enorme mijlpaal moet natuurlijk gevierd worden met een nieuw outfitje.

Eerste dag peuterspeelzaal

Net als de eerste schooldag outfit voor grote broer kocht ik ook deze outfit in het leuke boetiekje bij ons in de buurt. Bij Funny Kids Store slaag ik altijd voor een nieuw shirtje of een fijne broek. Zo hebben ze altijd een voorraadje extra smalle broeken voor Morris, en ook voor Owen hebben ze alle mooie merken. Hoewel ik eerst de andere winkels door ben gelopen eindigde ik uiteindelijk weer in deze winkel en kocht ik er dit nieuwe setje voor Owen.

TYGO & vito Super Chill trui

Ik weet niet meer welke maat Owen heeft. Hij heeft een kleine groeispeurt ondergaan. Er moest dus gepast worden, al ging dat niet van harte. Deze trui stond hem direct heel leuk. Vol trots keek hij in de spiegel. Hij kreeg nog meer over zijn hoofd getrokken, want we moesten natuurlijk de allerleukste trui hebben. Hoewel hij meestal geen keuzes kan maken, liet hij dit keer heel duidelijk merken welke trui hij leuk vond. Die donkere! en dus werd het deze TYGO & vito Super Chill trui

TYGO & vito

Deze super chille trui (pun intended) valt erg mooi. Hij is nog wat aan de lange kant, maar valt gelukkig niet lobbig. De donkerblauwe stof van het shirt is bedrukt met letters, wat natuurlijk goed past bij het begin van zijn schoolcarrière.

Cars Jeans

Ik moet toegeven dat de kast van Owen vol ligt met broeken. Vooral broeken van zijn broer, die ook een groeispeurt heeft ondergaan en de helft van zijn broeken door kon schuiven naar zijn kleine broer. Omdat Owen nu zoveel ‘doorschuifbroeken’ heeft vond ik dat ik best wat meer mocht uitgeven aan een nieuwe broek. Ik zocht een slim fit broek met een beetje stretch. Owen heeft niet die de smalle beentjes van zijn broer, waardoor we nu vaak moeite hebben met het uit en aan doen van de skinny jeans.

Cars Jeans

Met deze Cars Jeans zit dat helemaal goed. De broek sluit mooi aan op zijn bolle luierbillen en zit goed bij zijn benen. Hij is zelfs nog wat aan de grote kant, waardoor we er nog een tijdje mee vooruit kunnen, maar de broek valt niet oversized. De stretch in de broek geeft hem voldoende beweginsvrijheid om lekker te spelen en mama vindt hem er gewoon heel mooi uitzien!

Schoenen

Na al het passen gaat meneer verder op zijn sokken. Ik heb geen zin om zijn schoenen aan te trekken. Met zijn brede voeten zijn de schoenen die hij heeft alleen met grof geweld aan te krijgen. Nu we toch bezig zijn om hem in iets nieuws te steken, lopen we gelijk door naar Van Haren. Ik ben er al een tijdje niet geweest en verbaas me hoeveel leuke sneakers ze hebben voor kinderen. Allemaal bekende merken zie ik staan.

Nike sneakers

Deze zwarte Nikes staan ergens hoog verstopt en worden als laatst gepakt. Wat staan ze hem mooi en wat zijn ze makkelijk aan te trekken. Het lijkst zelfs of hij hier beter op loopt dat zijn vorige paar schoenen. En ook meneer is blij met zijn aankoop. Als hij thuiskomst wil hij ze direct aan de buurvrouw laten zien!

Met zijn nieuwe outfit zal hij zijn schoolcarièrre in stijl beginnen. Oke, echt school is het nog niet. Het is nog maar de peuterspeelzaal, maar het is wel een bijzonder moment. Aan de ene kant moet ik een traan wegpinken, want wat gaat het snel. Toch heb ik er lange tijd naar uit gekeken en aangezien het al zo’n grote knul is ben ik blij voor hem dat het eindelijk zover is.

> Lees ook: We zijn toe aan school

Ging jouw kind ook in stijl naar de eerste dag school?

 

error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge