– Review – CRYSTAL Body Deodorant

Hoe kan een kristal er nu voor zorgen dat ik de hele dag fris blijf ruiken. En toch besloot ik dit product te kopen. Ik was nieuwsgierig naar dit natuurlijke middel, dat beweert je 24 fris te houden. Lees hier mijn ervaring met deze methode om de oksels vrij te houden van vervelende geurtjes.

CRYSTAL Body Deodorant

Crysta deodorant is gemaakt van een natuurlijk mineraal. De zouten zorgen ervoor dat de geur producerende bacteriën zich niet op de huid kunnen vestigen. Gebruik de deodeorant nadat je uit de douche komt of zorg er in ieder geeval voor dat je oksel of de stick licht bevochtigd is. Met de spuitfles hoef je je daar geen zorgen om te maken.

Crystal Deodorant Spray

Mijn eerste ervaring was met de spuitfles. In mijn gehaaste ochtend vergat ik mijn deo op te spuiten en omdat ik nog on-the-run was, besloot ik even de kruidvat in te schieten. Al snel stond ik voor het schap van de mineraal deodoranten en besloot voor de goedkoopste varriant te gaan.

Wat mij erg aansprak, was dat het milieuvriendelijk is. Bij dit product gaat het om een natuurlijk mineraal. Het wordt zo in de natuur gevonden. De stick gaat een jaar mee, wat voor een deodorant erg lang is. Dit betekent ook dat er maar weinig verpakkingsmateriaal wordt gebruikt voor het product.
Het spuitflesje gaat iets minder lang mee, maar gebruik ik nu vooral voor de gelegenheden buiten de deur.

crystalstick

Rieken of rozengeur

Op het moment dat je het middel opdoet geeft het geen geur af. Deze deodorant is parfum vrij en geeft hierdoor geen enkele geur af. Hierdoor loop je niet in een walm van deogassen, wat ik erg prettig vind.

Maar hoe zit het met de geur van de oksels na een paar uur. Ik was verbaasd te merken dat mijn onkels geen enkele geur afgaven, terwijl ik gevoelsmatig een steen onder mijn oksels had gewreven. Zelfs op de mometen dat ik wat harder moest lopen en mijn oksels het niet droog hielden bleven de vervelende geurtjes weg.

Daarnaast is het middel net op dieren getest, is het parabeen vrij, doe je met de stick zeer lang, en laat het geen vlekke of witte strepen achter op de kleding. Ik ben om!

Crystal Body Deodorant Stick en Spray

Nadelen

Maar is het allemaal rozegeur geurloos en manenschijn?
Het gewicht van de stick vind ik erg tegenvallen Het is een zwaar en log ding, wat niet makkelijk in mijn tas pas. Het spuitflesje bied gelukkig daar een oplossing voor.
Ook ben ik niet heel fan van het gevoel van de natte oksels, die je hebt na het aanbrengen. Omdat het middel met water vermengd moet zijn heb je letterlijk natte oksels na het opspuiten of invrijven van je oksels. Gelukkig trekt dit snel weg

Ik moet zeggen dat ik zeer verrast ben van deze deodorant en ga hem zeker nog een jaar gebruiken (zolang schijn je ermee te doen).

Ben jij al bekend met Crystal deodorant?

error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge