REVIEW – Nak Body-N-Shine Sea Salt Root Lift

Nak Body-N-Shine Sea Salt Root Lift. Een middel ontwikkeld voor fijn haar, met een unieke medium-hold. Met mijn fijne en piekerige haar, waar nu ook volop babyhaartjes bij groeien, ben ik altijd op zoek naar een middel om het in bedwang te houden. Zou dit een middel zijn waarmee ik mijn haar kan stylen?

Bij mijn laatste bezoekje aan de kapper, werd er een middel ingespoten om mijn eigenwijze babyhaartjes onder controle te krijgen. De Body-N-Shine Sea Salt Root Lift van Nak gebruikte ze hiervoor en na het verbluffende resultaat te hebben gezien kocht ik het flesje om het ook thuis te proberen. Natuurlijk is de kapper beter om je haar in model krijgen, maar wie weet krijgt ik met dit ‘wonderwater’, zoals mijn kapster dit noemde, het ook voor elkaar om de babyhaartjes op hun plek houden.

nak

Nak is een Australisch merk dat gebruikt maakt van natuurlijke ingredienten. Het merk kent verschillende haarverzorging- en stylingproducten. Voor de haarproducten van Nak is gebruik gemaakt van rijke en natuurlijke zeemineralen. Deze ingrediënten zijn voeden, versterkend en verzorgend voor het haar. Alle producten van Nak zijn sulfaat- en parabenen vrij.

De Body-n-Shine Sea Salt Root Lift is speciaal ontwikkeld voor fijn haar. Het heeft een unieke medium-hold styling mist, met voedende Bio-Marine Complex, gecombineerd met zeezout, tarwe en soja-eiwitten, keratine en een parelpoeder extract. Dit product is ontworpen om dun en fijn haar extra textuur, kracht en steun te geven, zodat het haar dikker en voller wordt. Ook vermindert Root Lift Spray gespleten haarpunten door de toegevoegde Chitosan, die de natuurlijke keratine van het haar nabootst. De Root Lift Spray  zorgt voor een extra glans en maakt het haar vocht- en warmtebestendig.
Bron

nak2

Gebruik

Een aantal kleine spraytjes op de plek waar je de haartjes onder controle wil krijgen of meer volume wil creëren. Het liefst te gebruiken op handdoekdroog haar, maar ook op droog haar doet het nog wat je ervan verwacht. Kort droogföhnen en je hebt een blow-out die de hele dag blijft zitten.

De Root Lift Spray zorgt voor meer stevigheid aan het haar. Het gevoel is te vergelijken met een dagje strand, waar je haar van al het zoute zeewater ook stugger en steviger wordt.

Door de spray kan je het makkelijk gebruiken op alleen de plekken waar het nodig is en in mijn geval is dat de aanzet van mijn haar bij de voorplukken. Na mijn haar te hebben geföhnd met een ronde borstel, heb ik geen last meer van piekerige babyhaartjes die rechtop staan.

Mijn haar wordt er niet plakkerig of zwaar van. Ik kan nog steeds mijn handen door mijn haar halen en als ik later op de dag mijn haar op te steken, is dat ook geen probleem. Het gaat mee met wat ik die dag wil. Oprecht durf ik te zeggen dat dit mijn nieuwe favoriete product is!

Lees ook >> Moeders 5 Favoriete Beautyproducten

Nadelen

Er zitten een paar kleine nadelen aan dit product. Het flesje loopt taps toe. Hierdoor ligt het niet lekker in de hand. Ik heb vaak twee handen nodig om het product te gebruiken. Bij overmatig gebruik wordt je haar dof en stroef. Dit bereik je gelukkig pas na een paar dagen veel sprayen.

Het product heb ik zelf nog nooit in de gebruikelijke winkels zien liggen. Gelukkig kan je ze makkelijk online bestellen bij Haarpro.nl, nu voor €15,45

Ben jij al bekend met de producten van Nak?

 

 

error
One Comment

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge