SHOPLOG – UK Drugstore Beauty Products

Al mijn make-up koop ik eigenlijk altijd bij de Kruidvat of Etos. Ik was benieuwd wat er in soortgelijke winkels in Engeland zouden liggen. Ik ging naar Boots en kocht er de volgende producten.

Het eerste wat me opviel was dat een aantal schappen niet anders waren dan de Nederlandse schappen. De Rimmel en Maybelline zijn ook daar breed uitgestald. Omdat ik hier in Nederland vaak genoeg voorbij ben gelopen sla ik dit hier over en ik ben gaan neuzen in de voor mij onbekende merken.

No7 Perfect Light Pressed Powder

De wintermaanden komen er weer aan en dat betekent dat mijn sproetjes verdwijnen. Hierdoor zal ik meer foundation gaan dragen en dit moet afgepoederd worden. Van No7 kocht ik deze poeder in de tint Fair voor £11,50. De poeder voelt licht aan en geeft een goede matte finish. Ik draag niet graag poeder, omdat het snel als een masker aanvoelt en een verkeerde kleur mij grauw doet ogen. Deze voel je niet op de huid en kleurt goed op mijn huid.

ukbeauty4

Bourjois Volume Glam Ultra Curl Mascara

Al enige tijd gebruik ik de mascara van de Lidl. Een gebrek aan winkeltijd was de reden dat ik deze had aangeschaft en eigenlijk werkte hij prima. Wat een verschil is het met deze mascara. Mijn wimpers lijken een volle centimeter langer en aan het eind van de dag zijn ze nog steeds zwart gekleurd. Het borsteltje heeft een lichte kromming, waardoor het een extra krulling aan je wimpers geeft. De mascara is opvallend makkelijk aan te brengen. Hij klontert niet en separeert de wimpers goed.

ukbeauty1

ukbeauty9

Bourjois Quad Smoky Stories eyeshadow palette

Laat ik weer eens een goede oogschaduw kopen. Dit mini palet is in 8 verschillende kleurcombinaties te kiezen. Ik koos de Over Rose, omdat ik van deze kleuren weet dat ze me goed staan. In dit palet zitten drie kleuren en in het midden een goede glim. Bij het aanbrengen hiervan vond ik het vrij grote glitters. Het deed me een beetje denken aan de kleuterschool en dit zal ik dan ook niet snel weer gebruiken. Misschien voor feestelijke aangelegenheden, maar ik ben niet zo van de glitters. De kleuren geven wel een mooi mat effect. Met deze kleuren kan je een prima ooglook maken, tenminste als je dit in de vingers hebt. Ik ga nog even door met oefenen. Dit palet met vier kleuren kost £7,99

ukbeauty2

SEVENTEEN Gel Colour

Als ik ergens dol op ben is het nagellak en sinds ik (eindelijk) de gel topcoat heb ondekt schitteren mijn nagels elke keer weer met een nieuw kleurtje. Deze kleur, Cooler Mint genaamd, sprong er direct uit en was voor mij een must have. Hij is in 2 lagen goed dekkend en belooft 8 dagen te blijven zitten, al heb ik hier mijn twijfels over. De kleur op de nagels is net zo mooi als in het flesje. Het is een lekkere frisse kleur die je, met de aanstormende herfst, nog even van de zomer doen genieten. Voor £3,99 heb je nog even de zomer op je nagels.

ukbeauty3

ukbeauty6

Bourjois Rouge Velvet Lipstick

Deze lippenstift kocht ik in de kleur Flamingo Rose, maar zodra ik hem aanbreng is hij erg nude. Mijn lippen zijn van zichzelf vrij donker en daardoor komt deze kleur bij mij erg nude uit de verf. Ik ben geen grootgebruiker van lippenstift en ik moet even wennen aan het gevoel. Als ik hem aanbreng is hij erg romig, waardoor ik hem goed uit kan smeren over mijn lippen. Nadat hij is opgedroogd voelt hij erg droog aan en ik heb behoefte aan een lippencreme. Hij blijft overdag goed zitten en loopt niet uit. Deze lippenstift koste £8,99

ukbeauty8

Beautopia Cosmetic Sponge and Brush

Deze items kocht ik bij Sainsbury. Een grote supermarkt die meer verkoopt dan alleen voedingsmiddelen. Al lange tijd wil ik de beautyblender proberen en deze blender sponge kocht ik daar voor £4,-. Als eerst moet de beautyblender nat zijn en warm water werkt het prettigst. De vorm van deze blender zorgt ervoor dat ik goed in de hoekjes kon en de ronde vorm zorgt voor een goede verdeling. Het gebruik van de blender zorgt voor een egale dekking en het eerste wat ik denk als ik deze blender weer weg leg is ‘waarom heb ik zolang onder een steen geleefd en ontdek ik dit nu pas’.

ukbeauty5

‘Goede kwasten maken een enorm verschil’ heeft iemand mij ooit verteld. Ik weet niet precies welke kwast ik voor wat moet gebruiken en hoewel ik deze kwast ga gebruiken om mijn gezicht af te poederen kan ik ook goed begrijpen dat deze wordt gebruikt voor het aanbrengen van een highlighter of een blush. Deze kwast van £7,- voelt zo zacht dat het me niet uitmaakt waarvoor ik hem mag gebruiken. Ik gebruik hem om mezelf iedere ochtend een lieve aai te geven hihi.

ukbeauty7

Met deze producten (en wat aanvullende producten) maakte ik deze look. Wat vind je ervan?

error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge