Spam je blog!

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe blogjes. Helaas heb ik geen uren de tijd om het web over te gaan op zoek naar nieuwe blogjes. Daarnaast ben ik ook erg benieuwd wie de bezoekers van mijn site zijn. Daarom vraag ik je nu om je blog (of ander medium) te spammen.

Heb jij een leuke blog of misschien wel een instagram die gevolgd moet worden. Ik ben er erg benieuwd naar en wil graag een kijkje bij je komen nemen.

So tell me who you are!

Laat een berichtje achter in de comments met een linkje naar je blog of je insta. Vertel wat over jezelf en waar jij over schrijft.

En nu we toch bezig zijn, neem ook even een kijkje op mijn instagram. Ik zou het erg leuk vinden als je me wilt volgen.

-x- Rachel

error
4 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge