Vrouwenavond bij La Vie Sanne

Ik heb me een aantal maanden geleden voorgenomen wat vaker mee te doen aan winacties. Ik zie ze vaak voorbij komen bij verschillende blogjes en je kan er altijd hele leuke dingen winnen. Toch zette ik er niet vaak een reactie onder. Ik las bij andere mensen steeds vaker positieve reacties over de winacties en besloot zelf ook mee te doen. Ik zette mijn reactie onder vele artikelen, waar leuke producten te winnen vielen. Eerder had ik al prijs gehad, maar nu had ik jackpot. Een gezellige vrouwenavond bij Sanne van laviesanne.nl thuis, in samenwerking met Kneipp.

Winactie

Voor ik een berichtje achter liet bij de winactie heb ik een tijdje getwijfeld. Ik vind het moeilijk om ’s avonds weg te gaan. Ik werk vaak ’s avonds, waardoor ik al veel avonden weg ben van mijn gezin. Ik ga hierdoor ’s avonds heel weinig zelf de deur uit. Ik spreek niet vaak af met vrienden en zelfs met mijn man doen we niet veel buiten de deur. En juist daarom besloot ik wel mee te doen. Een avond voor mezelf, lekker verwend worden en natuurlijk kennis maken met de vrouw achter de blog.

Het was een lange rit. Het sneeuwde en het werd al donker toen ik de auto in stapte. Na een uur in de auto zitten ben ik het meestal zat, maar nu moest ik nog 3 kwartier verder rijden. Een beetje harde muziek en ik kon er weer tegenaan.

Stiekem vond ik het toch wel een beetje spannend. Ik kon me moeilijk voorstellen hoe zo’n avond eruit zou zienl Ik ben niet zo heel goed in het ontmoeten van nieuwe mensen. Nog erger werd het, toen ik zag dat er een groot aantal vrouwen binnen zat. Een beetje geintimideerd van al die mooie vrouwen stapte ik naar binnen.

kneipp

Massage

Er was ook een masseuse aanwezig. Met de producten van kneipp zouden we gemasseerd worden. Een heerlijke handmassage heb ik ontvangen. De geur van patchouli is die avond niet meer van mijn handen gegaan.

De massage was achter de rug en nu moet ik gaan mingelen. Al snel merkte ik dat een aantal vrouwen ook moeder waren en toen kwam ik los. Praten over mijn kinderen en over het moederschap vind ik heerlijk. Misschien had je dat al door als je mijn blog leest hihi.

laviesanne

Terwijl we wat kletsen kijk ik natuurlijk stiekem haar huis rond. Het lijkt een stuk groter dan op de vlog en Sanne is in real life nog knapper dan op de video. Ik vind het grappig om het plantje op tafel te zien, die ze vaak gebruikt om haar camera op te zetten. En natuurlijk wordt de camera er even bij gepakt. Zonder blikken of blozen praat ze in de camera. Of ik ooit zou willen vloggen? Hmm, als ik het zo zie ben ik daar nog lang niet stoer genoeg voor.

Het begon al laat te worden en ik moest toch echt mijn spullen pakken. De andere dames waren de deur al uit en Sanne en haar vriendinnen stonden nog wat na te kletsen. Nou vooruit, één bodempje wijn dan. Ik vind het super gezellig en heerlijk om alle verhalen van de vriendinnen aan te horen. Zoals ik al zei, ik ga niet meer zo heel vaak de deur uit en zat te smullen van zo’n volwassen avond. Als laatst nog een bakkie koffie, om wakker te blijven op de rit naar huis.

Kneipp

Goodiebag van Kneipp

Voor ik de deur uit stap krijg ik nog deze heerlijk goodiebag van kneipp mee. Een aantal overheerlijke producten die allemaal goed gebruikt gaan worden.

Om 12 uur stap ik eindelijk mijn bed in. Manlief merkt het direct op dat er een geur van kneipp om me heen hangt. Ik geniet nog even na van de avond en neem mezelf voor om wat vaker weg te gaan. Morgen app ik weer wat vriendinnen om weer eens te wijnen.

Hoe vaak heb jij tijd om met vriendinnen erop uit te gaan?

error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge