Weekly Diary #24 – Na de drukte is er tijd voor jezelf

Wat is de week weer snel gegaan. Er was ook zoveel te doen. Natuurlijk moest er gewerkt worden en met de kinderen gespeeld worden, maar er was ook tijd voor mezelf. Vooral aan het eind van de week was het genieten!

Zondag

knuffelen.jpg

Voor de kinderen is het een heerlijke zondag. Dat betekent knuffelen op de bank. Het gebeurt de laatste tijd steeds vaker dat de kinderen lekker op mijn schoot komen knuffelen. Heerlijk is dat toch!

Maandag

twin hair

Altijd als mijn zus komt met haar meiden staat mijn huis onderste boven. Gelukkig kan ik ze nu een rustige activiteit aanbieden. Lekker voor de spiegel tutten. Mijn zus moet een half uurtje weg en in die tijd heb ik hun haar in een mooi model gekregen. Ik heb dan geen meiden, maar met deze nichtjes kom ik toch nog aan mijn tut-momentjes.

Dinsdag

artistieke vrijheid

Na 3 dagen de avonden te hebben gewerkt ben ik best moe. Ik denk iets rustigs te gaan doen met de jongens, maar uiteindelijk ben ik de rest van de dag verf aan het wegpoetsen. Ach, hij vindt het wel erg leuk en daar gaat het toch om.

 

Woensdag

krabben

Eindelijk weer eens een dagje met manlief vrij. De jongens moeten nodig hun haren laten knippen, dus we moeten vroeg de deur uit. Maar niet voor we de auto ijsvrij hebben gemaakt. Brr, wat is het toch koud.

kapper

Natuurlijk zitten de mannen nooit stil bij het knippen. En ook de haren in je gezicht is geen pretje. Bij deze knul was tv nog goede afleiding, maar bij de oudste moest ik mijn hand op zijn gezicht houden, om zijn ogen te beschermen tegen de haren.

slapen in de kinderwagen

En ’s middags moet er nog even gewinkeld worden. Ik heb een bon gekregen van Rituals die ik natuurlijk even op moet maken. Ik kom weinig bij Rituals, maar wat wordt ik van zo’n winkel toch hebberig.

lunch time

Omdat kleine knul in slaap is gevallen tijdens het winkelen, proberen we weer met het gezin een restaurantje op te zoeken. Dit doen we echt veel te weinig. Het is heerlijk om je eten zo opgediend te krijgen, maar de patat werd ook flink van gesmuld. Zelfs Owen pikte nog een paar hapjes mee.

Donderdag

new nails

Het is weer tijd voor nieuwe nagels. Ik word hier zo blij van altijd. Dit keer legergroen met een matte finish en een glittertje. De glittertjes hebben niet zo’n lange levensduur, maar moet achteraf toch zeggen dat ik het zonder de glitters mooier vind.

met opa op de bank slapen

Mijn nagelstylist zit in het dorp van mijn ouders. Dit is makkelijk omdat ik de jongens dan snel kan onderbrengen. Opa komt later uit zijn werk en speelt nog kort met de knullen. Ze zijn zo dol op hun (gekke) opa. Toch moet ik ze uit elkaar trekken. Ik heb nog zoveel te doen thuis.

Vrijdag

peuterspeelzaal

En dan is het weer tijd voor de peuterspeelzaal. Dit keer onderweg al tranen en ik heb al mijn kunsten uit de kast moeten toveren om hem mee te krijgen. Natuurlijk vind hij het weer helemaal leuk als hij eenmaal binnen is en als ik hem op kom halen zit hij gezellig met zijn vriendje te kleien. Och, mijn zoon heeft een vriendje. Ik krijg een brok in mijn keel.

spelen met de pannen

Als de oudste naar de psz is, kan mama weer wat huishouden doen… Ware het niet dat dit monstertje heel nieuwsgierig is.

kneipp

’s Avonds rij ik bijna heel het land door om bij Sanne van laviesanne.nl op bezoek te gaan. Ik heb gewonnen met de winactie en mocht meegenieten van een heerlijk vrouwenavondje in samenwerking met Kneipp.

Zaterdag

op mijn kantoortje

En dan eindelijk heb ik weer een momentje om te bloggen. Tenminste, als man en kinderen dit toelaten. Omdat ik door mijn wisselende diensten veel ’s avonds weg ben, ga ik meestal niet bloggen op de momenten dat manlief thuis is. Deze week heb ik helaas zo weinig tijd gehad dat ik er deze ochtend toch even tussenuit knijp. En natuurlijk staat er binnen de korste keren een zoon naast me om ook op zolder te spelen en een man die wat aan me komt vragen. Ooh, die mannen ook.

kleine stappert.jpg

De kleinste man heeft het gelukkig druk met zichzelf. Al zo’n twee weken is hij flink aan het stappen en wandelt hij vrolijk het huis door. Hierdoor slaapt hij veel en is het echt een droomkind.

Heb jij deze week nog tijd gehad voor jezelf?

error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge