Weekly Diary #38 – Een week vol feest

Hey, leuk dat je weer een kijkje komt nemen in mijn Weekly Diary. Hier een wijntje, daar een dansje. Het is een weekje met heel veel feesten geweest. Het enige feest wat we niet echt gevierd hebben is moederdag. Gelukkig halen we dat nog een keer in.

Zondag

Na een hoop geplan, is het eindelijk zover. Het vrijgezellenfeest voor een vriendin! Super gezellige dag voor de boeg. Omdat ze in een hele andere stad woont blijf ik vanavond zelfs bij haar slapen. Een ouderwetse sleep over.

En met deze dames een geweldige dag gehad. De workshop was goed geslaagd. Het heeft me wel weer doen merken dat ik enorm out-of-shape ben.

Maandag

De dag na het feest doen we het rustig aan. Manlief heeft vandaag een extra vrije dag en ik hoef me gelukkig niet te haasten. Een beetje uitrusten en een beetje in de zon hangen. Morris is het daar helemaal mee eens.

Dinsdag

Na maanden zijn eindelijk weer de vitamientjes te halen bij de Lidl. Met een tegoedbon die je kreeg na een volle kaart in te leveren, konden we deze dagen deze eindelijk inleveren. Morris is zo blij met zijn aardbei.

En na de boodschappen wilen de kinderen naar de zandbak. Leuk zo’n speeltuin met een grote zandbende. Ach, gelukkig vinden de jongens het heel leuk. Vooral de schommel is een succesnummer. Hoe hoger hoe beter.

In het zonnetje is het eigenlijk best warm. Deze meneer staat hier even af te koelen… om vervolgens weer de speeltuin door te rennen.

Woensdag

Het is weer papa zijn standaard vrije dag en hij gaat met Morris een boodschapje doen in Den Haag. Owen en ik gaan een rondje wandelen. Hij moet eigenlijk altijd in de kinderwagen, omdat ik niet twee druktemakers tegelijkertijd in toom kan houden. Deze knul vindt het echter heerlijk om lekker te stappen. Zelfs de speeltuin loopt hij voorbij om wat stappen te maken.

Papa belt ons op om te vragen of we mee willen naar het Museon. Hij is daar al in de buurt en wil met Morris. Niets is natuurlijk leuker om met het hele gezin te gaan. Hoewel we maar een uurtje binnen konden zijn, was het toch super. Een muzeum bezoeken doen we eigenlijk nooit. Dit is echt zoiets dat we vaker moeten doen.

Zo ook uit eten gaan. Dit is met de jongens altijd een hele ondernemen. Eigenlijk te vermoeiend. Maar nu we toch in Den Haag zijn vind ik dat we het niet kunnen laten. Hoewel het niet een ontspannen zit is, was het toch erg gezellig en lekker ook. Achteraf zei de serveerster dat het best meeviel hoe druk de kinderen zijn. Dat voelt toch ook wel goed om te horen.

Donderdag

Owen heeft sinds kort last van nachtangsten. We hebben een vreselijke nacht gehad en ik heb nog een hoop te oen vandaag. Vanavond een bruiloft, morgen op vakantie en ik moet nog alles inpakken en doen. Ik kijk dus een beetje op tegen vandaag. De jongens zijn ook niet ech uitgerust en zijn, op zijn zachts gezegd, niet in hun hum. Met inpakken helpt Morris wel goed mee. Hij stopt netjes al zijn sokken in zijn eigen koffertje.

Omdat de jongens niet te houden zijn, roep ik wat hulptroepen op. Mijn vader komt langs, zodat ik even wat dingen kan doen, terwijl hij Morris vermaakt (Owen ligt onderhand al op bed). En als je vader en dan toch is, maakt hij gelijk even de auto schoon. Jippie, het was hoog nodig.

I can hear the wedding bells. Waar iedereen altijd mooie foto’s maakt van zijn feestoutfit heb ik alleen deze selfie, oeps. Het was een super leuk feest. Mijn hele familie was er natuurlijk bij, dus het was een lekkere gekke bende.

Mijn weekoverzicht is deze week weer wat korter. Met de hele familie zijn we een weekendje op stap. Samen met ons gezin, het gezin van mijn zus, mijn ouders en de honden zitten we een weekendje in een prachtig huis. Volgende week zal ik je zeker overspoelen met foto’s van ons heerlijk weekendje in een prachtig huis.

Hoevaak ga jij met de hele familie op vakantie?

error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge