4 jaar vaderdag – Happy fathersday

De eerste vaderdag vond ik een bijzonder moment. Onze zoon was net ruim een week oud, toen de eerste vaderdag gevierd mocht worden. Dit jaar vieren we alweer de vierde vaderdag. Nog steeds blijf ik dit een bijzondere dag vinden.

Geboorte van een vader

Als een vrouw zwanger is, groeit ze langzaam het moederschap in. De man hobbelt er een beetje achteraan, maar echt een vader is het nog niet. Tot het moment dat de kleine geboren wordt. Dit is ook de geboorte van de vader. Ik vind het altijd zo bijzonder om te zien dat een man verandert in een vader zodra hij voor het eerst zijn kind ziet.

Ook mijn man veranderde van een leuke vent, naar een toffe vader. Een vader die heel zorgzaam is voor de kleine baby, nooit te beroerd was om een luier te verschonen en mij als nieuwbakken moeder me met alles ondersteund. Nu de kinderen wat ouder zijn, doet hij iedere avond lekker gek met ze en op een vrije dag trekt hij er het liefst met één van de jongens of met het hele gezin er opuit. Ik vind het dan ook niet gek dat beide jongens echte papaskindjes zijn.

Vaderdagscadeautjes

morris trui

Voor de eerste vaderdag wilde ik een mooi cadeau geven. Toevallig kwam ik een kledingmerk tegen met de naam Morris, de naam van onze oudste zoon. Het is een duur merk en ook niet echt de stijl die deze vader aantrekt. Gelukkig was de simpele hoodie, die papa wel aantrekt, in de aanbieding. Stiekem ben ik een beetje jaloers op deze trui. Helaas heb ik de vrouwenvariant van deze truien nog niet gevonden.

Vorig jaar kocht ik een boek voor vaderdag. De jongens zijn dol op voorgelezen worden en papa doet dat dan ook graag. Een gepersonaliseerd voorleesboekje van dikkie dik, waarbij de namen van de kinderen in het boek zijn verwerkt. Zo leuk en nog regelmatig wordt dit boek uitgezocht om voorgelezen te worden.

Lees ook >> Een boekje voor vaderdag

4e jaar vaderdag

Ook dit jaar laten we vaderdag niet zomaar voorbij gaan. Dat mijn kinderen zo’n leuke vader hebben moet natuurlijk gevierd worden. Zoals ieder jaar staan er vandaag een aantal familiebezoekjes op de planning. Maar voor we erop uit gaan, vieren we deze dag eerst met het gezin. Een lekker ontbijtje. Voor de gelegenheid zal ik deze ochtend een full english breakfast op tafel zetten. Iets waarvan ik weet dat ik deze papa erg blij mee ga maken.

Happy Socks

Verder wordt hij nog verwend met een eigengemaakt knutselwerk van zijn oudste zoon, gemaakt op de peuterspeelzaal. Ook ik kom met een kleinigheidje aan, maar wat geef je een vent die alles al heeft? Binnenkort begint hij aan zijn nieuwe baan. Een baan waar hij dagelijks een witte jas zal dragen. Veel spannende outfits zullen daar niet onder zitten. Om toch een vrolijk tintje aan zijn kledij te geven ben ik tegenwoordig helemaal weg van de sokken van Happy Socks. De vrolijke printjes en de leuke kleurtjes ben ik helemaal weg van. Mijn voetjes zijn er helaas te klein voor, dus bombardeer ik manlief met deze vrolijke sokken. Deze leuke sokken heb ik van hemvoorhem.nl, waar ze nog een groot scala van deze sokken hebben. Niet goed voor iemand met keuzestress.

Hoe vier jij dit jaar vaderdag?

error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge