Weekly Diary #10 – Heel veel lekker eten

Er is weer een weekje voorbij en het was een week met heel veel lekker eten. Op woensdag zijn mij man en ik 4 jaar getrouwd en als traditie koken we die avond iets uigebereider, maar stiekem had manlief nog iets gepland staan.

Zondag

We slapen deze zondag lekker uit. Als de jongens op bed komen liggen, duiken ze allebei op papa. Dit is altijd het gezelligste momentje van de dag.

knuffelen

Ik moet om 9.30 beginnen met werken. Heel veel zin om de mannen achter te laten thuis heb ik niet, maar gelukkig is het op het werk erg gezellig. We besluiten in de middag koekjes te bakken. Nog even wat boodschapjes doen en dan bakken we deze overheerlijke koekjes.

koekjes

Maandag

De jongens hebben bij mijn ouders geslapen en ik heb kort gewerkt. Als ik de jongens ga ophalen besluit ik met mijn moeder te shoppen. Het is zo koud dat ik toch echt een winterjas nodig heb. Met de oudste (opa blijft bij de slapende baby) gaan we naar de winkels. Het is lang geleden dat ik zo uitgebreid kleding ben wezen passen en met een hele stapel jassen in een hokje stond.

jassen

Uiteindelijk slaag ik bij de H&M. Ook mijn zoon mocht wat uitkiezen. Dit sterrenstelsel bleef hij lange tijd naar staren, maar uiteindelijk moest ik hem op mijn hoofd zetten. Zo zie ik er toch weer stralend uit šŸ™‚

readytoparty

Dinsdag

Een paar weken geleden ben ik begonnen aan de tekeningen voor op mijn zoon zijn kamer. Vandaag wilde meneer weer tekenen en ik deed mee. Eindelijk waren de tekeningen af en kon ik ze ophangen. Hoe vind je ze geworden?

raket tekening

’s Middags moeten er wat boodschappen gedaan worden. Met de jongens vertrek ik naar de winkels. De middag is toch niet zo’n goed moment van de dag om te winkelen. De jongens zijn allebei een handjevol en als ik in de auto plof moet ik even bijtanken. Ik had alleen babykoekjes bij me, dus dat gaan we maar smikkelen. #momslife

momlife

Woensdag

Het is volgens de jongens nog heerlijk weer en ze spelen lekker in de tuin. Steeds vaker willen allebei de jongens de tuin in om lekker te keuvelen. De jongste een speen in, zodat hij niet alles in zijn mond stopt en de oudste met al zijn auto’s op de tafel. Topdagje zo.

buiten spelen

Vandaag zijn mijn man en ik vier jaar getrouwd. Een hele spannende dag maken we er niet van. ’s Avonds koken we allebei iets lekkers en halen ons trouwservies weer uit de kast. We hebben de kinderen al op bed gelegd en wij eten heerlijk met zijn tweetjes, terwijl we onze favoriete serie, Stranger Things, binge-watchen.

4 jaar getrouwd

Lees hier het artikel dat ik schreef over 4 jaar getrouwd zijn.

Donderdag

Het is weer lekker een ochtendje gevuld met huishoudelijke taakjes. Het lawinegevaar van de berg te strijken/vouwen goed is groot en dit moet dus hoognodig gebeuren. Normaal sta ik op een andere plek te strijken, maar omdat knul daar zo lekker aan het spelen is ga ik ergens anders staan. Drie keer raden wie daar ook kwam spelen.

huishouden met kinderen

Vrijdag

Vrijdag bracht papa de kleine man naar de peuterspeelzaal. Hij vond het maar wat moeilijk om hem daar achter te laten. Meneer vindt het ook altijd zo fijn met papa, dat de tranen bijna in zijn ogen sprongen toen hij weg ging. Gelukkig heeft hij het zo naar zijn zin op de peuterspeelzaal, dat hij in de middag niet meer met mij mee ging. Ik moest hem bijna de klas uit slepen en ook bij de vissen wilde meneer nog 5 minuten staan kijken.

vissen

Het wordt bijna vaste prik dat ik met mijn zus iets ga doen op de vrijdag. Dit keer zijn we een rondje gaan maken over de markt. De jongens kregen een koekje bij de bakker. De broers vonden het heerlijk. Kleine broer was wel helemaal vies.

markt

Op weg naar huis belde mijn man. Ik dacht dat hij een symposium had, maar blijkbaar had hij iets in petto en gingen we uit eten om onze trouwdag uitgebreid te vieren. De oppas stond al voor de deur en of ik me even om wilde kleden.
We hebben heerlijk gegeten bij Antichic in Rotterdam. Het waren mooie gerechten en fantastische wijnen. De sfeer was fantastisch en de dames van de bediening maakte er ook iets speciaals van. Dat we bij het kaasplankje een opinelmes kregen vond ik helemaal fantastisch. Dit is een must-haves in mijnĀ kampeeruitrusting.

antichic

Zaterdag

De volgende dag kom ik maar moeilijk mijn bed uit. Om 7 uur moest ik beginnen met werken, maar gelukkig is het rustig op het werk. ’s Avonds ga ik met een collega ergens wat eten. Een thais budget tentje, maar het eten is er zo lekker. Na ons buikjes vol te hebben gegeten drinken we nog een drankje om nog gezellig door te kletsen. Heerlijk zulke avondjes.

malee

Hoe vieren jij de trouwdag met je partner?

error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge