De eerste verjaardag van mijn kind

Afgelopen weken leef ik al een beetje naar deze dag toe. Ik kijk er naar uit, maar zie er ook tegenop. Een dag dat je baby een dreumes wordt. Voor mij betekent dat dat we baby-af zijn. Ik moet er telkens weer even van slikken.

En natuurlijk moet het groot gevierd worden. Het liefst nodig ik iedereen uit, want hoe trots ben ik op mijn ventje. Iedereen mag een stuk taart komen eten omdat dit geweldige ventje 1 is geworden.

Nieuwe kleren

Bij zo’n mooie dag hoort natuurlijk ook nieuwe kleren. Een tijdje terug kocht ik dit leuke truitje van Feestje. Ik had er nog niet bij stilgestaan dat hij een shirt van dit merk zou dragen op zijn verjaardag hihi.

eerste verjaardag outfit

Het cadeau

Voor zijn verjaardag wilde ik een groot cadeau geven, waar hij nog heel lang plezier van kan hebben. Dit loopautootje heb ik al wat langer op het oog, maar omdat onze man het leuk vind om ergens overheen te klauwteren en altijd met de wielen van zijn broer zijn fiets bezig is, leek me dit een uitermate geschikt cadeau.

Wat er verder op zijn verlanglijstje stond lees je >> hier

raceauto loopwagen

Als grote broer even op zijn kamer aan het spelen is geven we zijn cadeau. In eerste instantie had hij meer interesse in de balonnen, maar uiteindelijk ziet hij de auto helemaal zitten. Hij kan er nog niet zo goed mee overweg, maar het slaan op zo’n metalen bak is al leuk. Als we hem erop zetten en een stukje met hem rijden lacht hij van oor tot oor.

eerste verjaardag02

Self-service

Om het mezelf wat makkelijker te maken heb ik een cake-bar en staat de koffie en thee ook voor het grijpen. Een Self-service balie, met wegwerpbakjes en bekers. Bij bio-disposables bestelde ik bordjes, vorkjes en bekertjes, die biologisch afbreekbaar zijn.

Ik heb de appelcake al een tijd terug gemaakt en hoefde ik nu alleen uit de vriezer te halen. De bananencheesecake is iets minder goed gelukt, maar wel super lekker. Mijn pronkstuk is natuurlijk de kersenchocoladetaart met decoratiebeslag. Met dank aan Heel Holland Bakt heb ik deze super mooi uitziende taart gemaakt. Al moet ik nog wel even oefenen om het niveau van Hans te halen.

verjaardagstaart

Cake smash

Voor de jarige is er natuurlijk een eigen taart, want niets is leuker dan een cake-smash. Hij krijgt ook de bananencheesecake. Hij vindt hem super lekker en hij gaat bijna helemaal op. Erna moet hij wel even onder de douche, maar gelukkig is dat ook voor hem een klein feestje.

cakesmash

Hij wordt flink verwend door de familie. Niet al het speelgoed staat op de foto, want een deel slingert alweer door het huis. Ook heeft hij leuke stoeltjes van opa en oma gekregen, maar die moeten nog voorzien worden van een likje verf.

eerste verjaardag01

Het was een geweldige dag. Dit ventje is heerlijk verwent en we hebben allemaal kunnen genieten van de gezelligheid. Samen met zijn grote neef heeft hij in de late avonduurtjes nog heerlijk met zijn grote auto gespeeld. Niets meer dan genieten dus.

Eerste verjaardag03

Hoe vierde jij de eerste verjaardag van je kind?

error
3 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge