Action Haarstijlborstel – Review

Een snelle manier om mijn haar te stijlen. Met mijn pluizenbol is een simpele borstel door mijn haar halen niet voldoende. Wil ik dat mijn haar een beetje doet zoals ik wil, dan kan ik rustig een kwartier voor de spiegel staan. Een borstel die je haar doet stijlen zou een uitkomst zijn. Ik probeerde de haarstijlborstel van de action uit. Wie weet is dit een snelle manier om van poef naar coupe te gaan.

hair straightner brush action

Ik kocht de borstel met het idee, ik probeer hem een keer uit en als het niets is breng ik hem weer terug. Het bonnetje bewaarde ik netjes in mijn portomonee (normaal gooi ik ze direct weg), want ik had niet eens verwacht dat deze borstel de juiste temperatuur zou bereiken.

Ik heb een soortgelijke borstel al vaker voorbij zien komen in een review of in iemand zijn vlog. Natuurlijk waren dit de dure varianten en de borstels. In de review kreeg de persoon redelijk glad haar, maar geen bizar stijle lokken. Dit kan natuurlijk ook aan de ingestelde temperatuur liggen of het haar van de persoon zelf. Toch had ik het idee dat een borstel niet zou werken om je haar echt glad te kunnen krijgen.

Lees ook >> REVIEW – Nak Body-N-Shine Sea Salt Root Lift

Aanzetten en temperatuur instellen

Ervaring

Je plugt de haarborstel in het stopcontact en zet hem aan. Je houd de aanknop een paar seconde ingedrukt. Iets wat ik niet direct door had, oeps. De temperatuur kan je instellen tussen de 82 – 205 graden. Vrij snel zie je de temperatuur oplopen en je kan dan ook bijna direct beginnen met borstelen.

De borstel is eigenlijk een hitteplaat gevormd in borsteltanden en er zit dus geen beweging in de tanden. Dit maakt de allereerste ervaring een beetje vreemd, omdat je niet de borstel zomaar door je haar kan halen. Voor het beste resultaat verdeel je je haar in plukken en houd je de pluk aan de onderkant vast om je haar door de borstel te begeleiden.

De pluizenbos temmen

In 6 minuten is mijn haar glad en stijl, vanaf het moment dat ik de stijlborstel aanzet (ja, ik heb het getimed). Ook tussendoor is het makkelijk kleine vervelende krulletjes snel glad te maken. Zo hoef je niet je haar helemaal opnieuw in model te stijlen, maar kan je je haar een klein beetje bijwerken door een ‘simpele borstel’ er doorheen te halen.

Nadelen

Ik lijk misschien een beetje overdreven enthousiast over deze haarstijlborstel, maar voor €8,78 had ik veel minder verwacht. Toch zijn er wel een aantal nadelen. Op de verpakking staat dat het snoer 360 graden rond kan draaien, maar dit gaat zo stroef, dat het eigenlijk niet gebeurd. Ook zijn de rubbertjes aan het uiteine van de borstel niet heel stevig. Tijdens het schoonmaken brak er al ééntje af.

Ook is het product niet heel veelzijdig. Waar je met een stijltang nog krullen kan zetten is deze borstel echt alleen om het te stijlen. Mijn haar hangt al snel lijzig langs mijn gezicht als ik het alleen stijl zonder er een slag aan mee te geven. Met deze borstel een slag aan mijn haar geven is me nog op geen enkele manier gelukt.

Lees ook >> Moeders 5 Favoriete Beautyproducten

Stijl haar met de haarstijlborstel van de action

Voor een product van minder dan 10 euro, is mijn haar super glad. Niet een fantastisch model, maar ideaal voor de dagen, waarop ik toch een knot of staart wil dragen. De snelheid dat je haar is gestijld is bijzonder snel. Je zal onderhand wel begrijpen dat ik het product toch houd. Het bonnetje bewaar ik nog even. Hij heeft tenslotte 2 jaar garantie.

Zou jij de haarstijlborstel ook kunnen gebruiken tijdens de drukke ochtenden?

error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge