Action Shoplog | Kerst Editie

Zonder nog in de doos met de oude kerstspullen te kijken vertrok ik naar de Action om wat nieuwe dingetjes te kopen. Ik vind het heerlijk om voor de kerst te shoppen. Ik blijf het idee hebben dat er bij de Action vooral meuk te halen is, maar ik ben met een goede tas spullen thuis gekomen. Lees verder om te zien wat voor leuke dingen ik heb gekocht.

Als ik binnenkom zie ik niet gelijk de kerstafdeling. Een klein hoekje met wat kerstspullen in de aanbieding, maar gelukkig merk ik snel genoeg dat in elk pad iets voor de kerst te vinden is.

De kleuren die ik deze kerst ga gebruiken zijn wit, goud, groen en een lichte houtskleur. Het is een redelijke trendy kleur. Er zijn dan ook voldoende spulletjes te vinden in deze kleuren.
Ik richt me vooral op dingentjes die ik op een wandplank kan zetten. Mijn jongens zijn er nog niet zo goed in om mama d’r spullen te laten staan. In het artikel van woensdag deelde ik al mijn tips voor kerstversiering met kinderen.

action kerst

Als eerst vond ik deze lantaarn met ledverlichting. Hij heeft aan de ene kant een hert en aan de andere kant een dennenbos. Het geeft een mooie gloed en ziet er sfeervol uit.

Een staande ster om op de boekenplank te zetten. Thuis kwam ik er pas achter dat de kerstster ook ledverlichting heeft. Hij geeft behoorlijk wat licht af en daarom denk ik dat ik hem vooral zonder lichtjes ga gebruiken.

Het kerstboompje vind ik erg leuk om wat extra kerstsfeer aan het hele tafereel te geven. En met de nepsneeuw hebben we toch nog een beetje een witte kerst.

Witte lantaar met ledverlichting 2,99
Kerstster met ledverlichting  2,99
kerstboom met sneeuw 1,49

action kerst3

Deze rode lantaarn kocht ik in eerste instantie om buiten op te hangen. De lichtjes en het muziekje zou ik dan niet gebruiken, maar ik vond het wel een grappig huisje. Toen ik de batterijen erin had gedaan om te kijken wat hij doet bleek dat het in het huisje kan sneeuwen. Dit vond vooral mijn zoon erg leuk om te zien en nu hij zelf het knopje kan bedienen zal hij een pekje op zijn kamer krijgen.

Het hobbelpaartje heeft aan de andere kant een bondje. Dit vind ik er niet heel stijlvol uitzien. Gelukkig ziet de achterkant er ook heel leuk uit en dus zal hij op deze manier op onze planken pronken.

En ik kocht nog een kerstboompje. Hoe meer kerstbomen hoe beter hihi.

Rode Lantaar met ledverlichting en muziek 11,95
Houte hobbelpaart 1,95
Kerstboom met sneeuw 1,49

action kerst2

Er liggen al heel wat cadeautjes klaar om in te pakken. Bij de Action was de keuze van inpakpapier erg groot. Ik heb voor deze drie rollen gekomen. Ik ben benieuwd of ik daar al mijn cadeautjes mee kan inpakken.

Natuurlijk moest er een auto kersthanger gekocht worden. Ik weet nog niet waar ik hem ga ophangen of dat ik hem op ee plankje zet. Voor de jongens vond ik het wel een leuke toevoeging

Nog een hangend ornementje waar ik nog geen plekje voor heb. Deze moet zelf in elkaar geregen worden. Een DIY vind ik altijd leuk, al was deze wel erg simpel om te maken.

Met de kerst gaan er veel extra lampjes aan. Ik vond het altijd zo’n gedoe om achter de boom te klimmen en de stekker eruit te halen. Met deze Switch set kan je het met een afstandsbediening doen en zelfs is het met je smartphone te bedienen. Dit lijkt me zelfs handig voor de gewone lampen. Ik ben benieuwd hoe goed dit werkt.

Inpakpapier 0,69 (per rol)
Kersthanger auto 2,49
diy kersthanger 0,99
Switch Set 8,49

Ik wordt er altijd helemaal blij van als ik weer kerstinkopen mag doen. Het heeft me erg verbaasd dat ik zoveel mooie dingen bij de Action heb kunnen halen en voor nog geen 37 euro was ik klaar. Mijn kerst kom ik hier heel gezellig mee door.

Koop jij ook ieder jaar nieuwe spulletjes voor de kerst?

error
6 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge