Beregoede Luierbroekjes AH – Review

Eindelijk durf ik hardop te zeggen. Onze jongste zoon is zindelijk. Helaas gaat het nog niet zo goed in de nachten. Het liefst trek ik hem dan dus een luierbroekje aan. Ik wil hem in de nacht en tijdens het middagdutje zijn onafhankelijkheid afnemen. Met een luierbroekje kan hij nog steeds makkelijk zelf naar het toilet. Ik vertel je onze ervaring met de beregoede luierbroekjes van Albert Heijn.

Beregoede luierbroekjes

>> Lees ook: Zindelijkheidstraining 2.0 – Als je denk te te weten hoe het moet

Beregoede luierbroekjes AH

Wij gebruikte vaak al de luiers van de AH. Ze zijn budgetvriendelijk en handig dat je het gewoon op het boodschappenlijstje kan zetten. Daarom ook dat we meestal de AH Berengoede luierbroekjes in huis halen.

Een pak beregoede luierbroekjes maat 6 is €4,89 voor 18 luiers. Dit betekent 27 cent per luierbroekje. Dit maakt AH luierbroekjes bijna de helft goedkoper dan de grote merken en is dus echt een budgetluierbroekje.

Zindelijkheidstraining

De Beregoede luierbroekjes zijn subtiel versierd met kleine oranje of bruine beertjes rond de tailleband. Verder zijn het simpele witte luierbroekjes. Ze hebben een zeer elastische tailleband, waardoor ze aan de bovenkant goed aansluiten. Ook zonder romper of onderbroek blijft deze goed zitten. Dit is ook erg prettig tijdens de zindelijkheidstraining. Alleen het luierbroekje naar beneden doen, maakt de toiletgang (potjesgang) een stuk gemakkelijker.

beertjes luiers

De luier vangt de plas goed. Bij kleine beetjes is het soms lastig te voelen of de luier echt nat is. Ideaal tijdens de zindelijkheidstraining. Mochten er af en toe kleine ongelukjes zijn of wat druppeltjes in het broekje komen, kan deze toch nog even gedragen worden. Zo hoef je dit luierbroekje niet na een paar druppeltjes al in de prullenbak te doen.

Pasvorm

De Berengoede luierbroekjes maat 6 is voor kinderen van 15 kilo of zwaarder. Wij begonnen met deze luierbroekjes rond het gewicht van 14 kilo. Voor mijn peuter was dit een prima maatje. Ik heb niet gemerkt dat hij iets aan de grote kant was. Hij sluit goed aan door de elastische tailleband, maar ook het elastiek rond de benen sluit goed aan.
Nu hij iets zwaarder is zit het broekje nog steeds prima. Geen knellend elastiek, maar gewoon een onderbroekje die de ongelukjes opvangt.

Nu hebben wij de luierbroekjes alleen nog nodig om de kleine ongelukjes op te vangen, maar ook voor hij zindelijk was heeft hij deze broekjes gedragen. Er is eigenlijk geen verschil te merken in hoeveel de luier opvangt. Zelfs met zware nachtluiers bleef mijn kindje droog. Wel gaat het broekje erg hangen als hij vol zit met plas, wat misschien voor je kindje vervelend kan zijn.

AH Beregoede luierbroekjes

Tailleband

Het voordeel van de elastische tailleband is dat de luier niet makkelijk omkrult aan de bovenkant. Dit probleem hebben we regelmatig gehad met de normale luiers of andere luierbroekjes. Wel is de luierband erg moeilijk kapot te trekken als je hem uit wil doen. Waar een pamper zo los te scheuren is aan de zijkanten moet je bij de Berengoede luierbroekjes iets harder trekken.

>> Lees ook: Lupilu Soft & dry pants – Mijn ervaring met de Lidl luierbroekjes

Wij zijn fan van de Beregoede luierbroekjes. Het grote gemak en dat ze niet duur zijn is erg fijn, en verder zijn het gewoon prima luiers.

Welke luierbroekjes vind jij het fijnst?

error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge