Cadeautips jongen 2 jaar – Owen zijn verlanglijst

Het is alweer bijna zover. Mijn jongste zoon wordt twee. Had ik al gezegd dat ik het snel vond gaan. Maar wat geef je een jongen die eigenlijk alles al heeft. Met twee jongens in huis breek ik mijn nek over de auto’s en wordt al het speelgoed ‘vrolijk’ tussen de jongens gedeeld. Ondanks dat we al veel hebben heb ik een leuk verlanglijstje voor Owen op kunnen stellen.

Verlanglijstje Owen

Balspel

Als enige in het gezin houdt Owen van een balspelletje. Echt voetballen lukt nog niet, maar op vakantie pikte hij alle ballen bij jeu de boules om ze netjes in het mandje terug te doen. Ik kwam dit spel tegen, die zijn opruimdrift en liefde voor ballen perfect combineert. Met Mr. Bucket zal hij uren zoet zijn.

Mr. Bucket

 

Loopfiets

Zijn kleine beentjes groeien hard en het kleine fietsje begint al veel te klein te worden. Het fietsje overnemen van zijn broer is geen optie en natuurlijk is het maar al te leuk als hij zijn eigen fiets heeft. Hoewel hem het niet zoveel uit zal maken, vind ik dit fietsje er geweldig uitzien. Op dit fietsje van Rebel Kidz lijkt het toch net of hij naar de middelbare school gaat fietsen. Wat gaat het snel.

Loopfiets Rebel Kidz

 

Lees ook >> Help, hij is geen baby meer – Ik ben baby-af

Boekjes

Onze knul kletst de hele dag de oren van je hoofd. Iedere dag leert hij er meer en meer woorden bij. Nu hij begint met praten is het met een boekje heel makkelijk om nieuwe woordjes te leren. Hij heeft nog niet de rust dat hij naar een verhaaltje zal luisteren, maar een aanwijsboekje is altijd een succes. De tekenstijl van Fiep Westendorp heb ik altijd heel leuk gevonden en dit dierenboekje zal voor uren leesplezier zorgen.

aanwijsboekje fiep westerdorp

Lees ook >> Verklarende woordenlijst Owen – Leuke uitspraken van een Dreumes

Paarden

Voor ik het paard heb gespot roept meneer het al van de daken. Het liefst rent hij erop af en wil hij er direct mee spelen. Paarden zijn het echt helemaal. Helaas wordt het meeste paardenspeelgoed voorzien met een roze strikje. Nu ben ik er niet op tegen dat jongens met meisjesspeelgoed spelen, maar het mag wel een beetje minder roze. Gelukkig heeft playmobile voldoende paardensetjes die ook voor de jongens (of mama’s die niet teveel roze willen) leuk zijn.

Playmobile paarden

 

Laarsjes

Ik vraag me af voor wie laarzen leuker zijn. Zijn het de moeders die snel het schoeisel bij de kinderen aan hebben of de kinderen die nu lekker door de plassen kunnen banjeren. Nu het regenseizoen weer is begonnen zijn goede laarsjes onmisbaar. Deze laarsjes van Bergstein zijn ook nog eens lekker warm en kunnen we dus zelfs de winter mee door.

Bergstein laarsjes

Tekenen

Helaas is tot nu toe al vaak de houten vloer en de bank gebruikt om de tekenkunsten van mijn dreumes te tonen. Hij weet al feilloos de la met het schrijfwaar te vinden. Het wordt dus hoog tijd om wat knutselmateriaal voor deze knul in huis te halen. Uit ervaring weet ik dat uitwasbare stiften op deze leeftijd onmisbaar zijn. En om ervoor te zorgen dat hij niet afwijkt van het tekenpapier is een enorme kleurplaat natuurlijk ook erg handig/leuk.

uitwasbare stiften

Wat staat er op het verlanglijstje van jouw kind? Laat het me weten in een reactie!

error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge