Cadeautips voor de 4e verjaardag

Over een paar weken wordt onze kleine man 4 jaar, maar wat geven we hem dit jaar? Morris is niet heel moeilijk tevreden te stellen. Geef hem iets van de brandweer, iets voor dino’s of iets roods en hij is helemaal blij. Als het aan hem ligt krijgt hij er heel wat auto’s bij of een nieuwe dino. Omdat je geen stap kan zetten, zonder over dit kleine speelgoed te struikelen zoeken we dit keer iets anders dan een racebaan. Dit jaar ben ik op tijd gaan bedenken wat leuk zou zijn voor Morris en heb ik een paar leuke dingen op zijn verlanglijst kunnen zetten.

Het menselijk lichaam. Kijk en ontdek

‘Papa weet alles van het lichaam!’ zegt Morris altijd als ik een vraag over zijn lijf niet kan beantwoorden. Die vragen die hij stelt zijn niet altijd met een simpel antwoord te beantwoorden. Gelukkig kan papa altijd goed antwoord geven, maar dan is het vaak weer te ingewikkeld. Dit boek geef duidelijk antwoord, zodat Morris (en ik) het goed kan begrijpen en ook hij binnenkort alles van het menselijk lichaam weet.

Het menselijk lichaam. Kijk en ontdek

>> Lees ook: Getrouwd met een dokter – Gratis pilletjes of eenzaam thuis

Dinosaurus verkleedpak

Het gebrul galmt regelmatig door het huis. Hij is een T-rex, een Velociraptor of een Ankylosaurus. Meneer is dol op het spelen van een dino en hij daarbij doet hij dan een denkbeeldig pak aan. Leuker zou het natuurlijk zijn als hij een echt pak heeft. “Maar dan wel een pak met rits mama”. Hij hoopt natuurlijk dit pak als pyjama te kunnen gebruiken, want hoe heerlijk is het om als een echte T-rex in slaap te vallen.

Groene kimu Dino Jumpsuit

Jas van de brandweer

Nog meer verkleedkleren moeten er in huis komen. Nog altijd is zogenaamde brandjes blussen het leukste dat er te doen is. Hij heeft zichzelf dan ook als beste brandweerman benoemd. We hebben al een grote verzameling van brandweerspeelgoed, maar nog geen echte brandweerjas. Deze kan dus eigenlijk niet missen op zijn verlanglijstje.

Melissa & Doug Brandweerpak

Familie tuintje

Hij is zo trots op zijn peterselie die hij in de potjes mocht zaaien. Dat mama met een moestuin is begonnen is voor hem erg interessant, maar hij mag veel te weinig in mama d’r moestuin. Zijn eigen moestuin zou zo tof zijn. Zelf de plantjes mogen zaaien, zelf kunnen oogsten. Maar water geven moet mama doen, heeft hij al gezegd.

familie tuintje

Familie tuintje

Rode Spork

Op de camping gebruiken we niets anders en ook heeft papa er één in zijn lunchbox zitten. Nu wil Morris natuurlijk altijd met een spork eten. Ik pak er weleens eetje mee bij Albert, maar die gaan veel te snel kapot. De Spork van Light my Fire is praktisch onverwoestbaar en met Morris zijn favoriete kleur zal hij met niets anders meer willen eten dan met deze Spork. Misschien gelijk maar meerdere bestellen.

Light my Fire Spork

Heb jij ook een kind dat richting kleuter gaat? Ik vind het zo bijzonder om te zien dat het opeens een grote jongen aan het worden is. Gek genoeg heb ik er dit keer helemaal geen moeite mee dat hij weer een jaartje ouder wordt. Ik heb al een tijdje het idee een kleuter in huis te hebben. Ik noem hem regelmatig mijn pre-kleuter. Nog even en hij is officieel een kleuter.

Wat staat er op het verlanglijstje van jouw pre-kleuter?

 

error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge