Cadeautips voor een 3 jarige knul – een jongen dat al alles heeft.

Een brok in mijn keel als ik besef dat mijn kleine jongen al bijna 3 jaar is. Wat gaat het toch snel. Nu ook deze jongen weer een jaartje ouder is, moeten er weer cadeautjes gekocht worden. Maar wat geef je een kind dat bergen met speelgoed heeft en met al het speelgoed van zijn broer wil spelen?

Dino’s

Als je Owen vraagt wat hij voor zijn verjaardag wil hebben, zijn het altijd de dino’s die hij opnoemt. Een Brachiosaurus, een Ankylosaurus en natuurlijk de T-rex. Met de verzameling van zijn grote broer en de oude doos dino’s van papa komt Owen niets te kort. Toch wil hij zijn eigen dino.

Houte Ankylosaurus

Nieuwe dino’s hoeven er dus niet meer in huis te komen. Een kringloop bezoekje kan altijd een mooie dino opleveren, maar deze super leuke houte dino’s zijn net zo leuk om mee te spelen en naast dat het een stuk duurzamer is dan plastic, zijn ze ook nog eens heel schattig.

Kijk hier voor meer van deze leuke Hotztiger dinosauriers

Dinodingen

Niet alleen speelgoeddino’s zijn leuk, maar ook kleding met dinoprintjes vindt hij geweldig. Het liefst draagt hij zijn dinobroek en dinotrui. Het kan hem niet druk genoeg zijn.

Dino peuterdekbed

Dit dinodekbed voor een peuterbedje van Good Morning kwam ik tegen en ik moet eerlijk zeggen dat ik hem echt fantastisch vind. Lekker druk, lekker dino. Ik denk dat hij met dit dekbed nooit meer zijn bed uit komt.

Bestel hier dit super gave dekbed

Boekje lezen

Voorlezen heeft veel voordelen voor een kind. ’s Avonds voorlezen zorgt ervoor dat je kind beter slaapt. Daarom dat wij iedere avond een boekje erbij pakken. Het zijn niet alleen de dinoverhalen die hij wil lezen. Ook verhalen over grote voertuigen of iets met dieren doet het altijd goed bij hem.

Kleine vos op zoek naar overal en nergens

‘Kleine vos op zoek naar overal en nergens’ van Thysa Zevenbergen is een schitterend prentenboek met elke bladzijde een klein gedichtje. Ik vind rijmende verhalen fijn voorlezen en de prenten uit het boek zijn stuk voor stuk kleine kunstwerkjes. Je zou ze zo aan de muur kunnen hangen.

Koop hier dit mooie voorleesboekje

Stepje

Het stepje van grote broer wordt nu al af en toe ingepikt door Owen. Hij rijdt er zo mee weg. Het sturen is nog een beetje moeilijk, maar het duurt niet lang meer voor hij dit onder de knie heeft. Niet alleen voor Owen is zo’n stepje leuk, maar ook voor mij. Je komt een stuk sneller vooruit met een kind op een step.

Stepje peuter

Met dit stepje van SWASS in zijn favoriete kleur blauw kunnen we weer vele uitstapjes maken. Het is tijd om de kinderwagen weg te doen en in te ruilen voor zijn eigen step.

Klik snel door om dit stepje te bestellen

Uitstapjes

Welk kind komt tegenwoordig niet om in het speelgoed. Spullen zijn er genoeg, dus daarom wordt vaak gezegd dat een ervaring geven een duurzaam cadeau is. Dit Oertijdmuseum in Boxtel is geweldig voor mijn kleine dinovriend. In dit grootste geologische museum van het land kan hij oog in oog staan met levensechte dino’s en wandel je tussen de fossielen uit alle tijdperken. Een museum dat prima te bewandelen is met de kinderwagen en dus echt een uitje is als een jongensgezin zoals wij.

Oertijdmuseum

Voor kaarten en meer informatie ga je naar de oertijdmuseum.nl

Wat staat er bij jouw kind op het verlanglijstje?

error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge