Cadeautips voor onder de boom

De feestdagen vind ik de gezelligste tijd van het jaar. Kaarsjes aan, familiebezoekjes, lekkere etentjes en de kerstplaat van Michael Bubblé op de achtergrond. De feestdagen zijn ook een goede gelegenheid om cadeautjes te geven aan iedereen. Maar soms is het verzinnen van cadeautjes zo lastig. Wat geef je aan je vader of je schoonzus? In dit artikel geef ik je 6 cadeautips voor man en vrouw.

kerstcadeautjes

De beste wijntjes

Met de feestdagen worden de lekkerste wijntjes op tafel gezet. Een mooie fles als cadeau is misschien leuk, maar waarom niet de persoon zelf laten kiezen? De Kleine Hamersma is een uitgelezen cadeau voor iedere wijndrinker of diegene die zo nu en dan wat lekkers wil inschenken. In De Kleine Hamersma vind je de lekkerste wijntjes uit de supermarkten, slijterijen en speciaalzaken . Niet de dure wijntjes, maar juist de wijntjes onder de €7,50 vind je in de Kleine Hamersma. En ik maar denken dat de lekkerste flessen minimaal 10 euro moeten kosten.

Voor wie een wat groter wijnbudget heeft is De Grote Hamersma een goede optie. Met meer dan 3000 wijnen, waaronder 665 sterwijnen weet je zeker dat er bij de volgende dinnerparty een goede fles open getrokken wordt.

De kleine Hamersma

De Grote Hamersma 2019 komt helaas pas rond april 2019 uit

Kookboek

Heb jij een keukenprinses in de familie of iemand die er helemaal niets van bakt. Met een kookboek zit je altijd goed. Voor de beginners die zelfs geen eitje gebakken krijgt is Kookboek voor Beginners een goede optie, maar voor de echte chefs is De Zilveren Lepen een must have voor op de kookboekenplank.

Ook de nieuwe generatie van de familie kan je verblijden met een kookboek. Met Mijn eerste kookboek kunnen de kids leren hoe ze hun eigen overheerlijke maaltje op tafel zetten. En kookt je nichtje of neefje, zoon of dochter nu al de sterren van de hemel? Dan is er ook De Zilveren lepel voor Kinderen. Zo weet je in ieder geval wie het kerstdiner van volgend jaar op tafel zet.

Gepersonaliseerde kalender

Met het gemak dat we tegenwoordig foto’s kunnen maken hebben we een overvloed aan leuke plaatjes, maar hoeveel foto’s staan er nog bij jouw in huis? Ik moet bekennen dat ik het uitprinten van deze foto’s zelden doe. Geen idee waar ik deze uit moet stallen. Met dit cadeau weet je zeker dat het opgehangen wordt en dat er regelmatig naar gekeken wordt. Een gepersonaliseerde kalender met de leukste foto’s van de kinderen, kleinkinderen of van een huisdier. Zoek de 12 (of meer en maak een collage) mooiste foto’s en verdeel ze over de kalender. Ga voor een verjaardagskalender als de plaatjes tijdloos zijn of maak ieder jaar een nieuwe kalender. Zo weet je ook voor de komende jaren een geschikt cadeau.

Met de code BST35KK heb je tot eind december 35% korting op de kalender naar keuze.

Drogisterij

Loop eens een drogisterij binnen en je vindt er de lekkerste geurende, meest verzorgende verwennerijtjes. Een overheerlijke bruisbal voor zij die graag in bad ligt of een fijne handcreme voor hij die veel met zijn handen werkt. Iedereen verdient het om dat stukje aandacht aan zijn lichaam te geven. Een lekker luchtje of een nieuwe bodyscub? Of geef je liever een anti-wallen crème voor die nieuwe moeder?

Sokken

Bij ons in de familie een beetje een running gag. Alle mannen krijgen ieder jaar weer sokken. Zo’n slecht cadeau is het eigenlijk niet eens. Je bedenkt je pas dat je sokken moet kopen als je geen goed paar meer hebt om te dragen. En voor wie altijd alleen maar eenzame sokken heeft, zijn er nu deze fantastische sokken. Niet alleen een heel leuk design en een leuk dat 2 verschillende sokken dit paar maken. Met dit paar steun je direct onderzoek naar de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie. Wordt ook een held op sokken en geef dit cadeau!

'Held op sokken' sokken

Doe duurzaam

We leven in een wegwerpmaatschappij en vooral met de feestdagen neemt dit flink toe. Met Sinterklaas zijn de kinderen bedolven onder bergen plastic speelgoed. Probeer met kerst eens te denken aan iets duurzaams. Op de website ecogoodies.nl vind je een grote verzameling aan leuke webshops die duurzame producten verkopen.

Maar niet alleen nieuw en online kan je duurzame dingen vinden. Het is misschien even zoeken, maar de kringloopwinkels liggen vol met juweeltjes van leuke spullentjes en kerstcadeautjes. En niets is duurzamer dan tweedehands.

>> Lees ook: Kerstkaarten

Wat is jouw favoriete cadeau om te geven/krijgen met de kerst?

error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge