Een boekje voor vaderdag

Een trotse vader die graag met zijn twee kinderen speelt. De verzorging van de kinderen wordt, ondanks zijn lange werkdagen, goed verdeeld. Als moeders een avonddienst heeft, legt hij de jongens in zijn ééntje op bed. En toch wilt hij niets voor zijn vaderdag hebben. ‘Hoe kan je nou nog iets willen met twee van die prachtige jongens’ was zijn argument. Toch vind ik dat hij iets verdient heeft.

Mijn kinderen hebben nog niet de leeftijd dat ze lang genoeg aan de knutseltafel kunnen zitten, laat staan een eigen knutselwerkje kunnen maken als cadeautje voor vaderdag. Ik moet dus zelf iets verzinnen. Ik vind het lastig om voor mijn man een cadeautje te verzinnen. Hij is iemand die geen sieraden draagt en alleen hele dure gadgets op zijn verlanglijst heeft staan. Daarnaast moet het natuurlijk wel iets met de kinderen te maken hebben.

Op verschillende websites zoek ik naar cadeaus. Ik vind een hoop leuke ideeën, zoals een puzzel met een foto van je kinderen, wijn met een persoonlijk etiket, foto op canvas, personaliseerbaar telefoonhoesje en zo kan ik nog wel even doorgaan.

boekje

Uiteindelijk valt mijn oog op de gepersonaliseerd kinderboeken. Anders dan een paar maanden terug (lees hier hoe de avondroutine toen was) wilt meneer tegenwoordig een verhaaltje van papa. Als papa niet heeft voorgelezen gaat hij niet slapen. Tja, als hij het heel schattig komt vragen kan je nog zulke goede afspraken hebben, maar consequent blijven als zo’n klein manneke met grote ogen vraagt of papa de boekjes wilt voorlezen die hij al keurig heeft klaargelegd op de kast.

boekje02

Er is ook een groot boek van dikkie dik personaliseerbaar. Een klein berichtje kan gedrukt worden aan het begin van het boek en de naam (in dit geval namen) van je kind kan je erin laten drukken. Als ik door het boek blader blijkt achterin een ruimte te zijn om iets op te schrijven of te tekenen. Het ene blad is voor de oudste knul, die er een paar artistieke krassen op zet met een pen. Op het andere blad stempel ik de voet van de jongste als aandenken hoe klein ze waren.

boekje03.jpg

Het boek heeft een goede kwaliteit en in eerste instantie zag papa niet dat de kindernamen erop stonden. Het boek werd natuurlijk nog leuker toen hij dit ontdekte.

Vanavond weet ik zeker dat dit verhaaltje voorgelezen gaat worden door papa!

error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge