‘Geniale’ foto’s van afgelopen half jaar.

Op zoek naar een oude foto kwam ik een hele hoop foto’s tegen waar ik erg om moest lachen of terug moest denken aan een bepaalde tijd. De meeste van deze foto’s waren niet de mooiste plaatjes of de meest geniale afbeeldingen. Gewoon foto’s die op dat moment veel zeiden. Vaak stuurde ik deze plaatjes via whatsapp naar manlief of naar de familie. Ook vind ik het leuk om deze foto’s hier te delen.

pic01

Netflix als oppas. Na de bevalling is Netflix vaak gebruikt als oppas. Grote broer was toen helemaal in de ban van Zootropolis, of zoals hij het noemde “nijn”. Hij kon rustig een uur naar het scherm staren. Op deze manier kon ik voeden of anderen klusjes uitvoeren.

pic02

Tasje vol met HEMA. Bij het winkelcentrum bij ons in de buurt zit een Hemarkt. De outlet van de Hema. Deze heeft eens in de zoveel tijd een hele leuke actie. Een tasje vullen voor 15 euro. Je kan zo creatief zijn als je wilt met het vullen van dit tasje. Rond de kerst heb ik hier veel gebruik van gemaakt voor het kopen van cadeautjes. Na de bevalling heb ik behoorlijk wat nieuwe kleren hier aan weten te schaffen. Manlief vond het niet altijd even leuk als ik weer met zo’n overvol tasje thuis kwam.

pic03

Pokemon. Ik geef toe. Ik heb dit ook een blauwe maandag gespeeld. Het was stiekem toch wel een goede manier om mij de deur uit te krijgen. Binnen zitten met 2 kleine kinderen als het buiten guur weer is, is toch wel verleidelijk. Maar de beestjes vangen zich niet vanzelf, dus ik liep regelmatig buiten om ballen te gooien. Nu heb ik het al maanden niet meer gespeeld, maar het was toch leuk om deze foto weer terug te zien.

pic04

Knijpers in de wasmachine. Deze foto is al een aantal maanden oud, maar nog steeds als wij in het washok komen zit meneer met zijn hoofd in de wasmachine. Wat hij dan het liefst doet is alle knijpers in de trommel gooien. Bij m’n moeder heeft hij ook de weg naar de wasmachine gevonden. Hier deed hij er echter een op afstand bestuurbare auto in. De auto is weer schoon en heeft het zowaar overleefd.

pic05

Zonder kids op stap. Mijn eerste avond uit, zonder kinderen. Het was wel even vreemd. Kapela warsi warszawa stond er op de planning. Traditionele poolse folk muziek met moderne elementen. Het was super gaaf om ze live te zien en ook heerlijk om er even uit.

pic06

Zonder kids op stap 2. En gelijk de dag erna een tweede concert. 2 concerten in een weekend is nooit gebruikelijk voor mij geweest, maar er waren kaartjes over en ik vond de muziek toch wel leuk. Ik luisterde het hiervoor niet, maar wat ik ter oren kreeg klonk wel leuk. In eerste instantie zou mijn zus ook meegaan. Helaas was ze zo moe dat ze liever thuis wilde blijvenom te puzzelen.

pic07

Toegedekt. Zo trof ik m’n jongste op een ochtend aan. Grote broer had hem toegedekt met een billendoekje. Als mama ook even niet kijkt.

pic08

Melk. Een potje voeding voor mijn jongen. Vol trots liet ik regelmatig mijn aanwinst zien. Blijft toch bizar dat je de melk voor je kind zelf produceert.

pic09

Koffiecreamer in de koffiefilter. Soms zijn er van die ochtenden dat je koffie nodig hebt. Blijkt maar weer uit de manier hoe de koffie wordt gezet.

pic10

Familie Nike. Ik ben overstag gegaan en volg nu ook de mode van de gympen. Hoe leuk als de hele familie je volgt. Heb helaas nog geen baby nikes gevonden.

pic11

Alles op een rijtje. Tja, zo tref ik de auto’s vaak aan. De bankleuning wordt regelmatig gebruikt om auto’s op te laten rijden. Met de neus allemaal dezelfde kant op, lijkt het net of ze in de file staan. Dit keer staan ze keurig geparkeerd.

pic12

Ons nieuwe gras. Onze tuin was niet kindproef. Op dit stukje grond lag een vijver toen wij hier kwamen wonen. Natuurlijk moest deze zo snel mogelijk weggehaald worden. Helaas heeft dat veel te lang geduurd. Wij wonen hier nu bijna een jaar en eindelijk begint de tuin wat te worden. Het grasveld begint er al goed uit te zien.

pic13

426 late? Meer dan een jaar sinds ik voor het laatst ongesteld was. Nou ja, nu niet meer dus. En alle drama die ik gewend ben, krijg ik er nog steeds gratis bij. Laat de warme kruiken en ibuprofen maar komen.

pic14

Kijk mama, broek aan! Als je kind zelf bepaalt wat hij aantrekt krijg je als moeder nog weleens vreemde dingen te zien. Zo heeft meneer hier mouwen aan van zijn slaapzak. En hij vertikte het om het uit te trekken. Vervelend was wel dat het steeds afzakte en veel te warm was met dat warme weer.

pic15

Picture time. Mama wilt met de jongens op de foto. Een foto die ik met mijn oudste zoon maakte rond de tijd dat hij een half jaar was wilde ik opnieuw creëeren met mijn jongste zoon. Grote broer vond het wel grappig en ging voorhoofden tellen. Dit vond kleine knul ook leuk en greep, net als zijn grote broer, ook naar het voorhoofd van mama.

Het zijn behoorlijk wat foto’s waar ik bij moest gniffelen of terug moest denken aan de bijzondere momenten. Super leuk om weer terug te kijken op de momenten waar je anders nooit meer aan denkt of over zal schrijven. Dit keer zijn het veel wel erg veel foto’s en er zijn er ook een hele hoop die net zo leuk waren, maar de selectie niet hebben gehaald.


Ik vond het erg leuk om te doen dat ik eraan zit te denken om het vaker te doen. Misschien wordt dit wel een terugkomend item. Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt. Is dit iets wat ik regelmatig terug kan laten komen?

error
Tags:

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge