Happy new Year – Goede voornemens voor 2017

1 Januari 2017. Het begin van een nieuw jaar. Het begin van hopelijk een rustig jaar. Afgelopen jaren zijn schitterend geweest, maar nu zou ik graag een rustig jaar tegemoet willen gaan. Ik ben nooit van goede voornemens geweest. 1 januari van plan een dieet te beginnen en 2 januari de overgebleven oliebollen opeten. Zo ging het altijd.
Het komende jaar hoop ik meer rust, reinheid en regelmaat te kunnen krijgen. Nu er geen verhuizingen, zwangerschappen of andere grote veranderingen op de planning staan hoop ik m’n goede voornemens vol te kunnen houden.

Mijn voornemens

Iedere maand een uitje met het gezin

Door alle grote gebeurtenissen is dat er een beetje bij ingeslopen. Ik ben een huismus en vind het heerlijk om thuis te zitten, maar ik vind het ook heel belangrijk dat de kinderen nieuwe dingen ontdekken, nieuwe dingen leren en mooie herinneringen aanmaken. Nu we dus niet meer onze tijd moeten vullen met bezoekjes aan de doe het zelf zaken of de verloskundige kunnen we met z’n alle naar de dierentuin!
 

Een opgeruimd huis

Tijdens de verhuizing naar ons huidige huis was ik hoog zwanger. Alle spullen die we hebben zijn min of meer op de goede plek gekwakt en de spullen erin gedropt. Nu wordt het tijd om uit te zoeken hoe het huis geordend en overzichtelijk wordt/blijft.

Computer uitzoeken

Mijn computer ziet er nog net zo uit zoals mijn tienerkamer. Een grote bende. Tijd om alle foto’s uit te zoeken, filmpjes te editten en documenten te verwijderen.

Carrière keuze maken

Ik werk nu al ruim 10 jaar in de zorg. Ik vind het erg leuk, maar ik ben m’n drive kwijt. Ik merk dat andere dingen me meer interesseren dan m’n huidige baan. Tijd dus om uit te zoeken of ik ander werk wil een andere functie binnen de organisatie waar ik nu werk of een stay at home mom wil worden.

Een blog beginnen

Dit is voor mij denk ik de belangrijkste uit het lijstje. Ik ben verhalen gaan schrijven omdat ik dingen van mijn kinderen wil onthouden. Ik wil terug kunnen lezen hoe het toen was. Ik vind het heerlijk om te schrijven wat me nu bezig houdt, in welke fase van mijn leven of het leven van de jongens we staan. Hoe fijn zou het zijn als ik dit kan delen met mensen die hier ook in geïnteresseerd zijn.
error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge