Hema Haul – jongenskleding

Ik merk steeds vaker dat het me dwars zit dat de kleinste alleen kleding aan heeft van z’n grote broer. Doordat hij zo’n flinke beer is staat de kleding hem een stuk beter dan het z’n broer stond, die als dun scharminkeltje geen enkel shirt opvulde. Ook is de kleding van z’n grote broer nog erg mooi, omdat het maar kort gedragen is. Het zou dus geen probleem moeten zijn dat hij bijna alleen kleding van z’n broer draagt, maar omdat de jongste z’n eigen persoontje is, vind ik dat hij ook z’n eigen garderobe nodig heeft.

Zowaar had ik een uurtje over, waarbij de kinderen bij de oppas zaten en ik nog even langs de winkels kon. Het jeukt al een tijdje en eindelijk had ik er tijd voor. Ik sprong de hema in en zag daar mooie dingen hangen. Ik kon me op geen enkele manier inhouden.

Een hema haul. 3 setjes met stoere kleren

Het linker broekje is van de zeeman
de broek rechts en de trui zijn van de hema.
Trui valt wat groot, maar de broek zit perfect.

2 sweatpants en een romper van de zeeman.
De broekjes zijn van een lekker stofje en
de bio-katoen rompertjes van de zeeman zijn
m’n favoriet. Deze zit veel rek in, waardoor
je ze makkelijker aan krijgt bij een baby.
Ook kan je er lang mee doen, doordat het goed meerekt.

 

En als laatste een skinny jeans en licht truitje.
Lekker simpel, toch stoer

Wat vind jij het leukste setje?

error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge