Herôme mini nagellak. REVIEW

Mooi verzorgde nagels. Iets waar ik enorm blij van kan worden. Een avondje op de bank zitten en mijn handen een ultieme behandeling geven of een simpel kleurtje die leuk bij mijn outfit past.

Met de broze nagels die ik heb, is een lakje soms een must. Een tijd heb ik zelf mijn nagels voorzien van een gel nagellak die uitgehard moest worden met een uv lamp. In Noorwegen heb ik een set gekocht bij de H&M en het werkte heerlijk. Helaas is uv gel nagellak niet meer zo populair en is er nog moeilijk aan te komen. Dan maar weer terug naar de normale lak. Vele goedkope potjes heb ik gekocht, maar met de eerste lakbeurt was ik vaak al teleurgesteld. De kleur pakte minder mooi uit, hij trekt veel strepen of de lak droogt niet snel, waardoor er al vanaf het begin krassen en deuken in de lak zitten.

Lees ook >> 10 Beautytips voor drukke moeders

Welk merk

Welk merk is nou precies het goede merk? De prijzen van nagellak kunnen behoorlijk oplopen. Vooral als je de prijzen van de budgetmerken bent gewend. Als ik nou een aantal proefsetjes kon kopen, dan zou ik wat voordeliger mijn favoriete merk kunnen vinden en mijn stash met de goede lakjes uit kunnen breiden.

Bij de drogist in de buurt kwam ik een super aanbieding tegen. Kleine potjes voor de prijs van 2,99 en 4 voor 10 euro. Een ideale manier om deze nagellak te leren kennen. Ik ken dit merk wel al van de nagelverharder die ik erg prettig vind. Mijn nagels worden inderdaad een stuk sterker door de nagelverharder en ze scheuren minder snel in.

De kleuren

herome5Met keus uit een hele rij kleuren duurde het even voor ik de goede kleuren had gevonden. Ik heb voor deze kleuren gekozen. Zeer verschillende kleuren, zodat ik voor ieder moment een kleurtje heb. De potjes bevatten 4 ml. Een normaal potje nagellak bevat al snel rond de 10 ml. Een erg klein potje dus, maar een nagellak helemaal opgemaakt is me nog nooit gelukt, dus ik denk dat ik hier nog lang plezier van kan hebben.

herome4

De trend van de lichte nagellak is misschien al ver voorbij, maar ik vind het nog altijd super leuk eruit zien. Deze valt iets grijzer uit dan ik had verwacht, wat hem juist wat sjieker maakt.  Met twee dunne laagjes dekt hij goed.

herome3

Deze roze nagellak heeft een goede dekking. Met een laagje heb je al een leuk kleurtje op je nagels en is dus ook snel opgedroogd. Hij heeft een wat kinderlijke kleur vind ik zelf, maar zo af en toe moet dat toch kunnen.

herome2
Met goude glitters gaan we de feestdagen tegemoet. De feestmaand is voorlopig nog niet in zich, maar ik vind dit echt een kleur wat bij de kerst past. Hij geeft een lichte dekking en is dus ook prima over andere kleurtjes heen te dragen om wat extra diepte aan je nagels te geven of een speels effect te geven aan, door één nagel extra aan te zetten met deze kleur.

herome1

Wie heeft hem niet. De grijze nagellak. Met twee laagjes geeft deze lak een prima dekking. Hij heeft een diep donkere kleur, wat ik persoonlijk altijd erg mooi vind.

Wat vind ik ervan

Het valt me op dat de lak snel droog is. Natuurlijk moet je voorzichtig doen in de eerste minuten na het lakken, maar het is geen probleem om een tweede laag aan te brengen. Ook geeft hij geen strepen, waardoor je met gemak mooie nagels hebt.
Doordat ik gellak gewend ben, moet ik erg wennen dat ik dagelijks een nieuw laagje kan aanbrengen. Er ontstaan al snel kale randjes op mijn nagel en er springen hoekjes af. Toch vind ik het een prettige lak die ik snel kan opbrengen voor een uitstapje of gelegenheid.

Kan jij ook zo blij worden van goed verzorgde nagels?

 

error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge