Ik als blogger-tag

Nieuwe ronden, nieuwe kansen. Ik heb ervoor gekozen om een nieuwe doorstart te maken met mijn blog. Ik heb de laatste maanden onder een andere naam geblogd en ik vond het heerlijk. Ik heb besloten onder een andere, meer toegankelijke naam, door te gaan. En hoe beter dan te beginnen met mezelf goed voor te stellen. Hoe beter, dan het invullen van een tag. Een beetje rondzoeken en zo kwam ik uit bij de “ik als blogger-tag” en zo kwam ik de “ik als blogger-tag” tegen. Hieronder kun je deze lezen.

Ik als blogger

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
mijn inspiratie haal ik vooral uit mijn kinderen. Zij ontwikkelen zich zo snel en ze doen zoveel. Voldoende inspiratie dus. Daarnaast moet ik als moeder mezelf natuurlijk ook blijven ontwikkelen en steeds opnieuw hetzelfde wiel uitvinden. Vele uren worden gespendeerd op google om de beste, snelste, duurzaamste of mooiste te vinden.

Wat eet of drink jij tijdens het bloggen?
Als ik overdag blog is het meestal een bakje koffie en een koekje. In de avonduren staat er vaak een glaasje wijn met een stukje chocolade naast me. Heerlijk zo’n avond.

Als jij een jaaroverzicht maakt over je blog, wanneer begin je daar dan mee?
Mijn blog ben ik gestart in Januari. Hier hoef ik dus niet lang over na te denken

Wat is het meest waardevolle dat jij als blogger hebt geleerd?
Tijdens het zoeken van m’n woorden ben ik erachter gekomen dat ik gelukkig ben. Voor mij is dit niet vanzelfsprekend, omdat ik jaren depressieve klachten heb gehad. Nu ben ik echt gelukkig met mijn man en kinderen.

Wat is voor jou het beste moment om te bloggen?
In de avonduren, met dat glaasje wijn en stukje chocolade, kan ik aan een stuk door schrijven.

Wat zou jij nog willen bereiken als blogger?
Pff, het starten van een blog was voor mij al heel wat. Laat staan dat ik durf te wensen dat ik er wat mee kan bereiken. Ik zou het in ieder geval fijn vinden als andere mensen mijn blog met plezier lezen. Dus als je alles wat betreft kinderen interessant vindt, wil je weten hoe ik me door de wereld van mode en beautyproducten heen worstel of hoe ik probeer het geluk vast te houden, blijf mij dan volgen.

Voel jij je vaak onzeker na het publiceren van een artikel?
Altijd.

Heb je veel contact met collega bloggers?
Als net beginnende blogger ben ik nog niet heel bekend in het wereldje.

Wat voor muziek of welke tv-zender heb je het liefst aan onder het bloggen
Ik vind het heerlijk om nieuwe singer-songwriters te ondekken en hun muziek via youtube dan helemaal grijs te draaien, maar meestal eindig ik bij mahogony sessions.

Op welke dag onstaan bij jou de meeste artikelen?
Ik werk onregelmatig. Hierdoor is het erg lastig om regelmaat te vinden in m’n leven. Ook het bloggen verloopt hierdoor erg chaotisch. De dagen dat er het meeste op “papier” komt is meestal mijn 2e vrije dag.

Op welk artikel op je blog ben jij het meeste trots?
Ik ben het meest trots op het verhaal Wat is geluk. Niet zozeer dat het zo’n goed geschreven stuk is of dat ik daar zoveel werk aan had gehad. Meer omdat ik bij het doorlezen van het stuk helemaal geemotioneerd werd op het laatst. Het besef dat ik na zo’n lange tijd zoveel zonneschijn in mijn leven heb, heb ik nooit durven dromen.

Waarom zou iemand een blog moeten starten?
Naast dat het onwijs leuk is, leer je ook veel van jezelf. Je leert dingen anders bekijken, waardoor je andere inzichten krijgt.

Wat voor blogger ben jij?

error
One Comment

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge