Kado voor een 2 jarige knul

Over twee weken is mijn grote kleine jongen 2 jaar. Wat vliegt de tijd toch en kleine jongentjes worden echt groot. Wel moeilijk wat je zo’n ventje voor zijn verjaardag kan geven. Hieronder het verlanglijstje voor mijn grote kleine jongen.

Grote puzzel

Eindelijk begint meneer om te kijken naar puzzels. Het is goed voor de motoriek en het vergroten van het ruimtelijk inzicht.

2jr2

Glijbaan

Eerlijk gezegd hebben we onderhand al gekocht. Enige tijd geleden al aangeschaft. Bij elke speeltuin rende hij naar de glijbaan en nu heeft hij dan ook de art van het glijden onder de knie. Een kleine glijbaan in de tuin is het dus toch geworden. En het is een groot succes.

2jr4

Loopfiets

Enige tijd geleden heeft hij van opa een heel klein loopfietsje gekregen. Deze is eigenlijk veel te klein voor hem, maar toch moet hij overal mee naartoe. Hij legt hem zelf in de auto als we naar de oppas gaan, hij wandelt ermee weg als we op pad gaan. Misschien heb je hem in m’n blog al eens voorbij zien komen. Een fiets is dus een groot succes, maar dan wel eentje van zijn maat.

2jr

Step

“Deze moet je kopen”, zo vertelde mijn zus me. Dit was, en is nog steeds, voor haar meiden een enorm succes. Ook andere kinderen zie ik er regelmatig op rondrijden. Het gaat super snel en de kinderen vinden het allemaal prachtig.

2jr3

Slaaptrainer

Wat zou het heerlijk zijn als papa en mama ook weer een keer uit kunnen slapen en niet om 5u al aan ons bed staat. Geschikte leeftijd om met een slaaptrainer te beginnen is 2-2.5 jaar. Nu is het dus de tijd om hem cadeau te doen.

2jr5

Airplane plank

Deze zag ik bij iemand in de kamer hangen van zijn kleine. Aangezien mijn kleine zo dol is op vliegtuigen zou dit ook fantastisch zijn in zijn slaapkamer.

2rj6

Kleine autootjes

En je kan eigenlijk nooit fout zitten met kleine autootjes voor mijn knul. Hij wordt helemaal enthousiast van auto’s, vrachtauto’s en vliegtuigen. Hij kan zichzelf uren vermaken met die kleine dingentjes. In de winkel haalt hij ze zelf al uit de schappen.

2jr7.jpg

Heb jij nog leuke ideeën om een twee jarige jongen gegeven? Wat was het meest memorabele wat je ooit gegeven hebt aan een twee jarige knul?

 

error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge