Shoplog – Online shoppen voor jongenskleding

Kleine jongens worden groot en dat betekent dat ze regelmatig nieuwe kleren nodig hebben. Zo nu en dan koop ik een broekje of een shirtje bij een willekeurige winkel als ik er voorbij loop. Op die manier vul ik de kleding van de jongens aan. Echter soms hebben ze een groeispeurt en dan moet er in één keer veel gekocht worden.

schattig06

Zo is de jongste weer toe aan een nieuwe garderobe. Hoewel hij voldoende kleren van zijn broer kan overnemen, aangezien hij er nu een maatje onder zit, vind ik toch dat hij zijn eigen garderobe moet hebben. Ik probeer voor hem zachte broekjes te kopen, waar hij zich makkelijk in kan bewegen. Hij is veel aan het tijgeren en trekt zich regelmatig ergens aan op. Hij probeert op zijn voetjes te gaan staan, maar dat lukt nog niet altijd. Doordat hij veel over de grond dweilt is hij vaak vies en doe ik hem het liefst donkere kleding aan.

Broekjes

schattig02
Dirkje So Soft Rail Road (navy), voor 16,99.
Dirkje No Rules (brown). Een stoere, toch nette broek voor 22,99.
Hoewel ik beide broekjes in maat 74 heb gekocht, lijken ze een maat te schelen. De blauwe is wat kleiner, maar is wel heel rekbaar. Hij zit perfect en inderdaad so soft. De bruine past ook goed, al moeten de broekspijpjes wel omgeslagen worden.

Shirtjes

schattig04

Tumble ’n Dry Longsleeve Chifley (oranje). Dit shirtje is in werkelijkheid eerder zalmkleurig dan oranje. Hij is in de aanbieding voor 10,95 (orginele prijs 19,99). Ik vind de kleur vooral erg leuk bij mijn knul staan.
Dirkje Longsleeve Fifties. Over de kleur wordt op de site gezegd dat hij fel koraal is, maar hij kwam gelukkig in het grijs aan. Ook deze was in de aanbieding en was afgeprijst van 10,25 naar 4,95 #koopje. En ik vond mijn knul al om op te vreten.

schattig05

Name It Nitfebs (grey melange). Een vrij simpel shirtje. Ik houd niet zo van teksten op shirtjes, maar je lijkt er niet omheen te komen. Deze is eigenlijk nog vrij subtiel. Bij het uitpakken van de kleding las ik het hardop voor, waarna grote broer “super awesome” door het huis begin te roepen. Dit shirtje is te koop voor 9,99
Noppies Faedo (bright red) is een wat koeler shirtje. Ik merk dat we hem eigenlijk nooit iets met korte mouwen aan doen, maar voor de warme dagen toch een lekker shirtje. Ik vind deze zo stoer. Een gewoon “grote mensen” shirt eigenlijk en dat is wat ik altijd wil. Wederom een koopje. Normale prijs 14,99, maar nu voor 11.09.

Vestje/jasje

schattig03

Dirkje No Rules (navy melange). Een vestje, die als zomerjasje gebruikt zal worden. Een jas trekken we hem nooit echt aan eigenlijk, omdat we alleen dikke jasjes hebben. Dit vestje kan in de zomer gebruikt worden voor het naar buiten gaan op koude dagen, als jasje. Omdat hij een maat groter is gekocht kan hij komende herfst gedragen worden als vestje. Voor 23,99 is het een prima prijsje voor een jas.

Grote broer

schattig01

En natuurlijk kan ik het niet laten om voor grote broer ook wat te kopen. Hij zit al vrij lang in dezelfde maat. Hij groeit soms wat in de lengte, maar hij komt geen gram aan. Kleding valt hem altijd erg wijd, omdat hij zo mager is. Hierdoor probeer ik altijd smalle broekjes te kopen.

Lief broekje (dark blue). Ook weer een koopje. Van 27,95 nu voor 11,95. Het broekje valt eerlijk gezegd erg klein, maar hij sluit goed bij hem aan. Zolang hij niet nog verder in de lengte groeit is het goed. Hij is overigens een maat groter gekocht dan het bruine broekje, maar als ik ze op elkaar leg zijn ze precies even groot.
Blue Seven Dino Explorer (honing), voor 9,99. En om de outfit compleet te maken bestellen we er nog een shirt bij. Dit gele! shirtje vind ik erg leuk, omdat meneer nu het verschil begint te zien tussen een dino, draak en krokodil. En natuurlijk omdat papa vroeger weg was van dinos.

Beide mannen zin weer in het nieuw. De verzendkosten waren vrij laag, maar toch voelt het altijd vervelend als je voor een groot bedrag besteld en ook nog eens kosten voor verzenden moet betalen. Wel zag ik dat het is op te halen in Zoetermeer. Dit is voor mij niet heel ver uit de richting. Na de bestelling te hebben gedaan, kreeg ik na 3 uur een berichtje dat mijn order verzameld was. Als ik ervoor had gekozen het zelf op te halen, had ik het dus dezelfde dag nog in handen kunnen hebben. Ophalen is overigens gratis en zeker iets wat ik volgende keer in mijn achterhoofd zal houden.

Voor kinderkleren shop ik niet veel online. Ik wil het zien en voelen, maar om te shoppen op schattigebabykleertjes.nl vond ik eigenlijk wel makkelijk. Het is overzichterlijk en er staan veel bekende merken op. Het was snel besteld en het kwam netjes de volgende dag. Er is dus ook de mogelijkheid om het dezelfde dag af te halen. Ideaal als je even verlegen zit om feestkleding of merkt dat je niet voldoende kleertjes hebt voor je op vakantie gaat.
Waar shop jij meestal voor de kinderkleertjes?

Waar koop jij de kleertje voor de kinderen?

error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge