Mijn beste blogs uit 2018

Vorig jaar heb ik flink wat woorden getikt en er zijn bijna 200 artikelen online gekomen. Zelfs na zoveel artikelen vind ik het nog onwijs leuk om te schrijven en ik vind het jammer niet meer tijd om vaker een blog te publiceren.


Het leukste is natuurlijk als deze artikelen worden gelezen en langzaam zie ik een stijgende lijn in het aantal bezoekers van de site. Welke artikelen het meest gelezen worden deel ik vandaag. Hierbij mijn best gelezen blog van het jaar 2018.

Menstruatiecup, is dat niet vies? Review OrganiCup

Ik ben al een keer de menstruatiecupgoeroe genoemd. Ik ben dan ook razend enthousiast over dat kleine cupje. Zo’n klein silicone cupje heeft mijn leven zoveel makkelijker gemaakt. Ik heb geen gemakkelijke menstruatie. Met een zware menstruatie en ook een pijnlijke ovulatie lig ik twee maanden krom van de pijn. Daarom ook dat ik besloot een implanon te nemen. Dit was helaas geen groot succes en had vele bloedingen. Zonder menstruatiecup had ik deze periode nooit overleefd.

Menstruatiecup, is dat niet vies? – review OrganiCup

OrganiCup review

Zalon by Zalando – Ik bestelde mijn eerste kledingbox

Als moeder van twee kleine jongens is het lastig om langs de winkels te lopen en rustig in de rekken te neuzen. Op een webshop lukt dat me helaas ook niet goed om een nieuwe garderobe samen te stellen. Daarom besloot ik om een stylist kleding voor me te laten uitzoeken, in de hoop een paar leuke items toegestuurd te krijgen. Zalon by Zalando is de kledingbox van Zalando. Mijn eerste keldingbox die ik bestelde en hoewel ik niet alles heb gehouden was het wel een verrassende box.

Zalon by Zalando – Ik bestelde mijn eerste kledingbox

Review – Botanicals Fresh Care – luxe haarverzorging van L’Oreal

Wat te doen met dun en futloos haar. Deze luxe haarverzorgingslijn beloofd een weelderige volle bos met haar. Niet alleen deze belofte, maar ook de mooie uitstraling van de verpakking had mijn interesse van het product gepakt. Hoe vol mijn haar was en hoe weelderig mijn lokken zijn na het gebruiken van dit product lees in dit artikel.

Review – Botanicals Fresh Care – luxe haarverzorging van L’Oreal

Action Haarstijlborstel – Review

Geen tijd om je haar uitgebreid te doen? Geen enkele moeder gok ik. Ik dus ook niet en ik besloot een haarstijlborstel aan te schaffen. Tegelijkertijd borstelen en stijlen leek mij een effectieve manier van mijn haar in model brengen. Ik kocht niet gelijk een dure, maar een spotgoedkope van de Action. Voor nog geen 10 euro nam ik deze borstel mee naar huis. Benieuwd of ik hier mijn manen mee kan temmen? Lees snel deze Review.

Action Haarstijlborstel – Review

Review Haarstijlborstel Action

Review – L’Oreal Colorista Washout – Pretty in pink

Niets is leuker dan je haar een opvallend kleurtje verven. Afgelopen zomer verfde ik mijn haar knalroze. Met bibberende handjes smeerde ik het goedje in mijn haren. Ik blijf het spannend vinden wat het eindresultaat zal zijn. Vanaf het moment van uitwassen tot al het pigment een aantal wasbeurten later uit mijn haar verdwenen was heb ik genoten van deze kleur. Wat een heerlijk kleurtje.

Review – L’Oreal Colorista Washout – Pretty in pink

Review Colorista Washout

Hoe mijn hartafwijking mijn leven beinvloedt

Ik ben geboren met een hartafwijking. Hoewel ik mezelf altijd voordoe als iemand die kerngezond is heeft het wel zijn stempel op mijn leven gezet. Mijn kinderwens kon er misschien wel niet door vervuld worden. Hoe mijn leven door mijn hartafwijking mijn leven heeft beinvloed vertel ik je in dit artikel die op Dress Red Day online kwam. De dag dat de Hartstichting aandacht wil vragen voor het vrouwenhart.

Hoe mijn hartafwijking mijn leven beïnvloedt

Hartoperatie ziekenhuisopname

Gestopt met werken – 1 maand later

Wat ben ik blij dat ik de keuze heb mogen maken om fulltime moeder te zijn. Als thuisblijfmama kan ik zoveel voor mijn gezin betekenen. Maar hoe was het om dan echt thuis te zitten (al zit ik nooit). Hoe heb ik die eerste weken overleefd? Ik kan je zeggen dat het heel anders is dan ik had verwacht.

Gestopt met werken – 1 maand later

Review – CRYSTAL Body Deodorant

Met het milieu in mijn achterhoofd kocht ik natuurvriendelijke deodorant en was benieuwd of deze de okseltjes ook de hele dag fris kon houden. Kan deze mineraalsteen mij de hele dag van vervelende luchtjes kunnen beschermen? Je leest het hier.

Review – CRYSTAL Body Deodorant

Over mij

Dit is leuk om te zien! Blijkbaar zijn mensen ook echt geïnteresserd naar het gezicht achter deze blog. In dit stukje over mij vertel ik wie ik ben en waarom ik ben gaan bloggen. Waarom kruip ik toch steeds weer achter mijn computer en waar haal ik inspiratie vandaan om al die artikelen te schrijven. Je leest het in dit stukje over mij.

Over mij

In 2019 ga ik natuurlijk gewoon door met bloggen. Ik heb voldoende inspiratie om nog vele artikelen te schrijven en een paar ideeën staan al klaar om uitgeschreven te worden. Ook ben ik benieuwd wat jij graag wil lezen. Laat een berichtje achter in de comments waar jij graag iets over zou willen lezen.

error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge