Mijn eerste ervaring met de Style Tone Box. Styletone September 2017

Een aantal keer zag ik het al langskomen. De styletone box. Een maandelijkse beautybox met altijd 5 full-size producten. Voor het eerst nam ik een abonement op deze box en dit is mijn eerste ervaring met de Style Tone box.

Natuurlijk is het ontdekken van nieuwe beautyproducten heel erg leuk, maar dat is niet de enige reden dat ik voor de style tone box ben gegaan. De box is voor een heel mooi prijsje te verkrijgen. Voor €12,50 komt de box maandelijks door de brievenbus, maar als je de box voor een aantal maanden bestel, krijg je voordeel. Ik heb een abonement voor 3 maanden afgesloten voor 35 euro, maar je kan hem ook voor 6 of 12 maanden afsluiten. De waarde van dit abonement heb je er al in een maand uit. De totale waarde van de box van september komt op €75,59, wat een gemiddelde waarde is voor de boxen.

Daarnaast bevat de box alleen producten die dierproefvrij zijn. Iets wat ik heel belangrijk vind van make-up. Dit was vroeger altijd het meest belangrijke aan een product om het wel of niet te kopen. Helaas was het (toen) niet altijd even duidelijk of producten dierproefvrij waren. Gelukkig hoef ik hier niet aan te twijfelen bij de producten in deze box.

styletoneseptember1

Wat zit er in de box

Naast de beautyproducten zit er een klein boekje in de box. In dit boekje wordt er meer uitleg gegeven over de producten. Het vertelt waar de merken vandaan komen en hoe je de producten moet gebruiken. Daarnaast staat er achterin het boekje een heerlijk recept van een vega caprese burger, om je inner beauty te verzorgen.

Ook zit er in de box een waardebon van €5,- bij een besteding van €25,- bij Ariane Inden.

Beauty Made Easy Blotting Paper

Ik heb al vaker van blotting paper gehoord, maar nog nooit de behoefte gehad om dit te gebruiken. Ik heb geen vette huid en een glimmende huid aan het einde van de dag komt bij mij dus eigenlijk nooit voor. Eigenlijk sta ik dus niet zo te springen om dit eerste product. Wel probeer ik het voor de grap toch even uit. Ondanks mijn niet vette huid lukt het om mijn huid er met dit papiertje er toch nog matter te maken. Het voelt na gebruik een zo’n simpelle sheet zeidezacht aan en het nut van het product kan ik wel begrijpen.

styletoneseptember5

Lookx Eyeshadow

In de box zit de grijze oogschaduw. Ik ben geen grootgebruiker van oogschaduw, maar vind het er wel altijd leuk uitzien. Een grijze oogschaduw is niet direct hetgeen wat ik zelfs zou pakken, omdat ik bang ben dat het snel teveel wordt. Als ik het product uitprobeer op mijn hand laat het een subtiele kleur achter en het wekt mijn nieuwsgierigheid. Nadat ik het vlug op mijn oogleden heb aangebracht vind ik het er super mooi uitzien. Het geeft een mooie egale kleur en zelfs mijn man vind het er leuk uitzien.

styletoneseptember6

Ofra Cosmetics Eyebrowpencil

Al langere tijd ben ik op zoek naar een goede en makkelijke manier om mijn wenkbrauwen in te kleuren. Ik vrij lichte wenkbrauwen met een ongelijke verdeling van de haartjes. Hierdoor vind ik dat het bijtekenen van mijn wenkbrauwen een must is. Een wenkbrauwpotlood vind ik dus maar wat fijn om in de box te ontvangen. Dit wenkbrauwpotlood oogt opzich niet heel bijzonder. Het geeft een strakke lijn bij het eerste proberen op mijn handen en later op mijn wenkbrauwen doet hij het ook heel goed. Het oogt nu nog wat donker, maar dat zal minder zijn als ik minder druk uitoefen op het potloodje. Het potlood is niet romig, waardoor je strakke lijntjes kan zetten en het idee hebt er echt haartjes bij te tekenen. Ik denk dat ik met dit product heel blij ga zijn.

styletoneseptember3

Ariane Inden Mascara

Ook de jacht naar een goede mascara is al een tijdje lopend. Deze mascara, afkomstig van een nederlands merk, is geschikt voor de gevoelige ogen. Het heeft een kort strak borsteltje, zonder kromming. Dit vind ikzelf altijd erg prettig. De draai die in de haren van de borstel zit is aan het begin van de borstel strakker dan aan het uiteinden. Wat hier precies van het voordeel is moet ik nog uit zien te vinden. Ik ben zeer benieuwd naar de houdbaarheid van deze mascara op mijn wimpers. Hij belooft tegen weer en wind bestendig te zijn en dat zelfs een feest of zwemmen te doen is met deze mascara.

styletoneseptember4

Beebee Primer

Enige tijd geleden heb ik mijn eerste primer gekocht. Wat er precies het voordeel van is ben ik nog niet achter. Ik ben zeer benieuwd naar de werking van deze primer. Bij de eerste kennismaking is het een lekkere ‘creme’. Deze primer zorgt er zowel bij een droge als vette huid voor dat je make-up er mooi uit blijft zien.

styletoneseptember2

Ik heb onwijs veel zin in om alle producten de komende tijd uit te gaan proberen. Omdat ik al een tijdje op zoek ben naar een goede mascara en een wenkbrauwpotlood zijn dit de producten waar ik het meest nieuwsgierig naar ben. De blottingpaper geef ik waarschijnlijk door naar iemand die het beter kan gebruiken.

Nog een aantal weken, dan komt de nieuwe box binnen. Er wordt gezegd dat de box door de brievenbus kan. Nu zal hij inderdaad prima door een gleur in de deur passen, maar als je net als ik zo’n box aan de muur hebt hangen, past het niet zo makkelijk. Gelukkig kwam de postbode mij dit keer precies op tijd tegen en kon ze me hem nog afgeven.

Ben jij al bekend met de styletonebox?

error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge