Mijn wishlist – Wanneer je alles al hebt

Het is weer bijna zover. Over een maand ben ik jarig en hoewel ik het al heel lang niet heb gevierd zet het me wel altijd aan het denken wat er op mijn verlanglijstje staat. Een overdaad aan spullen zorgt ervoor dat ik meestal geen idee heb wat ik zou moeten vragen. Maar toch is er altijd iets in mijn achterhoofd wat ik graag zou willen. Niet altijd spullen, niet altijd iets wat ik voor mijn verjaardag durf te vragen.

gift time

Fotoshoot met het hele gezin

De kinderen groeien zo snel op en natuurlijk leggen we ze meerdere malen per dag vast op de gevoelige plaat. We duiken regelmatig het bos in om wat leuke plaatjes te schieten. Soms krijg ik het voor elkaar om manlief te laten ‘poseren’ met de kinderen of hij neemt een leuk plaatje van mij met de jongens. Een echte foto van het hele gezin lukt jammergenoeg eigenlijk nooit. Heel soms maken we een bijna staatsportret door de jongens in de houdgreep te houden. Toch mis ik die spontane foto’s waarop ons gezin staat zoals we zijn.

Lees ook mijn wishlist van vorig jaar>> Wishlist | Wat staat er op mijn verlanglijst

Blikje verf

Ik wil de woonkamer weer eens pimpen. Nieuwe meubelen aanschaffen is met mijn bengeltjes geen optie. Een nieuwe bank overleeft het niet lang. Om toch de woonkamer een make-over te geven sta ik te popelen om de muur te voorzien van een leuk kleurtje. Wat precies de kleur moet worden zijn manlief en ik het er nog niet over eens. Het liefst kwak ik een blikje oud roze tegenaan om dit mannenhuis tot nog wat vrouwelijkheid te geven, maar daar is het laatste woord nog niet over gezegd.

Vakantie met z’n tweetjes

Tussen de kinderen, het huishouden en een drukke baan door zien manlief en ik elkaar maar weinig. Al een hele tijd zeggen we dat we er een keertje met z’n tweetjes tussenuit moeten, maar er is altijd wel iets wat er tussendoor komt. Ook heb ik het heel lang afgehouden, omdat ik het maar niets vond om de kinderen een weekend lang niet te zien. Nu ik sinds een half jaar thuisblijfmoeder ben en de kinderen dagelijks zie, vind ik het minder moeilijk om de kinderen uit logeren te sturen. Dat weekendje saampjes moet er dus echt een keer van komen.

 Samen erop uit

Lees ook >> Je kind logeren – Mijn bekentenis.

Designer tas

Wat ik al heel lang wil is een mooie tas. De keuze van mijn tas werd altijd bepaald door het beschikbare budget en vooral ook doordat ik rekening hield met de kinderen. Een tas die groot genoeg is als luiertas of juist klein genoeg is om in de luiertas te proppen. En omdat de kinderen vaak met mijn tas spelen moet mijn tas natuurlijk niet te duur zijn. Maar al heel lang wil ik een mooie tas waarbij ik bij het kiezen deze dingen even buiten beschouwing laat. Gewoon een mooie en misschien wat dure tas. Gewoon, omdat het kan.

Wat staat er op jouw wishlist?

error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge