Moeders 5 Favoriete Beautyproducten

Een goede foundation of een lekker haarproduct. Elke vrouw heeft wel een paar producten waarmee ze niet zonder kan. Als moeder draait het vaak om snelheid. Met welk product kan ik mijn look in minimale tijd optimaal maken.

Het afgelopen jaar heb ik mijn hobby voor make-up, cremetjes en andere beautyproducten weer de vrije loop laten gaan. Lekker experimenteren met het één en ander en zo nu dan een nieuwe look proberen. Door de StyleTone Beautybox heb ik veel nieuwe merken en producten leren kennen, maar ook mijn nieuwsgierigheid in de winkels heeft een hoop nieuwe producten opgeleverd.

5 beautyproducten waar ik niet meer zonder kan

favoriete producten

 

Sheetmask

Een maskertje is heerlijk, maar wat doe je met de rommel achteraf. Het eraf halen van dat kleimaskertje gaat natuurlijk niet in mijn heerlijke bubbelbadje en sta ik te knungelen bij de wasbak.

Een sheetmask biedt de oplossing. Even snel tussendoor een verfrissend sheetmaskertje of lekker, terwijl je geniet van een uitgebreid bad, om heerlijk te ontspannen. Met een beetje geluk stap ik dit ontspanningsmomentje uit met een vermindering van wallen en rimpels.

Foundation stick

Ik vind het heerlijk om uren voor de spiegel te staan om mijn make-up te doen, maar I ain’t got time for that. Ik heb nog maar enkele minuten over voor ik weer nodig ben om de kinderen uit elkaar te halen.

Deze foundation stick van New York Color is daar ideaal voor. In een paar simpele bewegingen zit de foundation erop en hoef ik hem alleen nog te blenden met mijn handen. Doordat dit product goed blijft zitten hoef ik er niet nog met poeder achteraan en dit scheelt natuurlijk kostbare minuten.

Highlighter

Wat een beetje highlighter al kan doen voor een gezonde look. Nadat ik mijn wallen heb weggewerkt en mijn gezicht een beetje leven in heb proberen te blazen is het de highlighter die ervoor zorgt dat ik er wakker uit zie. En dat na al die korte nachtjes. Een highlighter op mijn jukbeenderen, een beetje onder mijn wenkbrauwen en op mijn neus. Het doet een hele look opleven.

Styletang

Eigenlijk had ik deze al lang geleden in de prullenbak moeten gooien. Het gebruik van een styletang is erg slecht voor je haar. Vooral voor de kleine babyhaartjes die ik na de geboorte van mijn zoons in overvloed heb. Ieder bezoekje aan de kapper krijg ik weer veel tips om mijn haar te stylen, zonder styletang, en ik kom een heel eind op weg. Toch gaat de styletang er nog kort doorheen om mijn haar net wat beter te laten vallen.

Ook zo’n last van babyhaartjes? Ken je NAK Body-N-Shine al?

Crystal deodorant

Een tijdje geleden zocht ik snel een nieuwe deo. Vergeten een in mijn tas te stoppen en ik had echt even een spuitje nodig. Al snel stond ik voor het schap met de Crystal deodorant. Een natuurlijke deodorant zonder allerlei toevoegingen, veilig voor je huid en milieu en het zou de hele dag blijven zitten.

De sticks vond ik er wat dubieus uit zien en ook het flesje met de steentjes erin, waar je zelf water aan moest toevoegen, was op dat moment niet handig. Een simpel spuitflesje met een kleur- en geurloze vloeistof erin is het geworden. Ik was al snel om en ben nog steeds fan van deze deo. Een deodorant zonder geurtjes die een lang fris gevoel geeft. Je hebt niet het gevoel dat je iets draagt, en toch beschermt het tegen de vervelede geurtjes.

Wat zijn jouw favoriete beautyproducten?

error
3 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge