Nieuwe kapsels FAIL

Een middagje pinterest, instagram of youtube en ik heb vele leuke haardrachten voorbij zijn komen. Vorige week hebben je kunnen zien hoe dun en fijn haar kunt dragen. Helaas ging hier een hoop gefriemel aan m’n haar aan vooraf waarbij het niet tot zo leuk resultaat heeft geleid.

Een aantal weken terug schreef ik over mijn eeuwige haardracht. Het knotje en ik die onafscheidelijk zijn. Gelukkig is het me gelukt om een aantal leuke manieren gevonden om dun en fijn haar te dragen. Helaas hebben niet alle pogingen tot zo’n leuk resultaat geleid. Hieronder laat ik een aantal fails zien van deze pogingen.

Mijn eerste poging om een haarbandvlecht te maken is al van jaren geleden. Ik vind dit zo leuk, maar dit heb ik nooit goed onder de knie kunnen krijgen. Doordat m’n haar zo dun is, verdwijnt het vlechtje diep in m’n haar. Hierboven op de foto zie je nog de goede kant. De andere kant is de vlecht echt onzichtbaar. De vlecht is verder ook te klein en te kort om hier iets leuks mee te doen. In het vorige artikel zie je hoe je een haarbandvlecht kan maken met dun en fijn haar die wel leuk staat.

Regelmatig heb ik deze leuke manier langs zien komen om je knotje een upgrade te maken. Je haalt je staart achter je stiekje langs, rolt je staart op en zet hem klem met schuifspelden. Dat is simpel…. Als het resultaat er nou eens naar was. De voren geeft het niet veel weg dat je creatief bezig bent geweest en aan de achterkant laat het duidelijk zien dat je geen talent hebt.

Als laatste is het niet echt een fail, maar een hier-ben-ik-echt-te-oud-voor gevalletje. De twee strakke knotjes bovenop het hoofd, waar nog speels wat sprietjes uitsteken. Ik moet zeggen dat ik het niet per se vind misstaan, maar ik moet toegeven dat het leuker staat bij iemand van 16 jaar.

Lukt het jou je haar altijd in model te krijgen?

 

error
Tags:, , ,

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge