Ontspanmomentje met Kruidvat Moments of me

Vakantie. De één doet een stedentripje, een ander staat op de camping. Sommige gaat ver over de grens, een ander blijft in eigen land. Maar wat doen de thuisblijvers. Wat doen de mensen die nog aan het werk zijn.

Vakantie is een drukke periode

Ik werk in de zorg en een vakantieperiode betekent dat er gaten vallen in het rooster. Dit wordt in sommige gevallen opgevangen door vakantiekrachten, maar aangezien er een chronisch tekort is aan mensen in de zorg, is een vakantieperiode een tijd van extra werk. Volgende week ben ik voor 38 uur ingedeeld, waar ik normaal 20 uur per week draai. Ik moest wel even slikken en ben benieuwd hoe ik dat door ga komen.

Terwijl ik het blaadje van de kruidvat open sla valt mijn oog op een product voor onder de douche of in bad. “Moments of me” met de varianten Relax, Balance en Energy. Dat lijkt me heerlijk en kan ik in zo’n drukke periode goed gebruiken.

relax

Balance

Van Balance haal ik een Bath Bomb en de Salt Scrub en de douchegel en Bath Crystals van Relax. In de winkel hebben ze helaas niet de Energy variant.

relax1

Relax

Relax heeft de bekende lavendelgeur. Als ik de verpakking open valt de geur me een beetje tegen. Het is niet de bekende overweldigende geur van lavendel, maar eerder een subtiele geur die niet onaangenaam is. Verrassend genoeg wordt de geur in een verwarmde doucheruimte zo versterkt, dat het precies goed is en je heerlijk kan ontspannen.

relax2

De Balans heeft een sweet orange aroma, ofwel een zoete citrusgeur. Ik vind het erg naar mandarijntjes ruiken. Het ruikt heerlijk. Deze geur verdwijnt onder de douche helaas heel snel. Vooral de scrub vind ik fijn. Doordat het een zoutscrub is, verdwijnen de korrels langzaam van je huid en houd je een heerlijk zachte huid over.

De Bath Bomb heb ik nog niet geprobeerd. Deze bewaar ik tot ik het echt nodig ga hebben. Een warm bad, bubbeltje in bad, kaarsjes aan en chocolade om te smullen. Hopelijk kom ik zo deze drukke periode door.

Wat is jouw ultieme ontspanmoment?

error
One Comment

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge