Over mij

Hoi, ik ben Rachel en eigenaar van deze blog.

Ik heb altijd al fanatiek schriftjes vol geschreven, maar met de komst van mijn tweede zoon zocht ik een meer permanente manier om dingen vast te leggen. Wat vergeet je de mooie momenten met je kinderen toch makkelijk.

Bloggen heeft me al langere tijd geïnteresseerd en het leek me heerlijk om mijn gedachtes te spuien en me verder te verdiepen in alles wat me interesseert.

Dit ben ik

Maar wie ben ik dan?
Ik ben Rachel. Vrouw van Maarten en moeder van Morris (’15) en Owen (’16). Ik ben sinds een aantal maanden thuismoeder. Hiervoor heb ik altijd in de gehandicaptenzorg gewerkt.
Ik vind alles wat met mijn kinderen te maken heeft leuk. Mijn gezin is datgeen wat mij gelukkig maakt. Ik heb ondervonden dat geluk niet vanzelfsprekend is, na lange periodes van depressieve klachten.

Ook is gezondheid niet vanzelfsprekend. Geboren met een aangeboren hartafwijking heb ik vele malen een ziekenhuis aan de binnenkant gezien. Na 2 openhartoperaties ben ik nu zo fit als een hoentje. Mijn leven is hier behoorlijk door beinvloed. Gelukkig niet alleen in negatieve zin. Ik heb vele lotgenoten leren kennen en vrienden gemaakt.

Ik heb altijd veel interesse gehad voor voeding. Met de cursus voedingsconsulent heb ik dat uit kunnen breiden. Daarnaast ben ik vegetarisch. In een gezin met drie vleesetende mannen is dit af en toe creatief zijn.

Beauty en make-up heb ik opnieuw leren kennen. Als pubermeisje was ik er al verzot op, maar nu als moeder (met de slapeloze nachten) moet ik moeder natuur af en toe een handje helpen. Ik vind het heerlijk om nieuwe producten uit te testen en mezelf technieken aan te leren. Dit zal je dan ook regelmatig op mijn blog terug lezen.

Ik zou het erg leuk vinden als je af en toe een berichtje achter laat. Ook voor vragen en feedback sta ik altijd open.

Volgen

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe blogjes? Volg mij dan via Bloglovin’, Instagram, Twitter of Facebook

Contact

Ik vind het altijd leuk om berichtjes te krijgen. Schroom niet om een berichtje achter te laten onder een bericht. Wil je contact met me opnemen voor vragen of opmerkingen of wil je graag een samenwerken. Neem dan een kijkje op mijn contactpagina.

 

-x- Rachel