PEUTER OUTFIT – Eerste Schooldag

Bij een allereerste schooldag hoort ook een eerst-schooldag-outfit. Hoewel de peuterspeelzaal nog niet officieel school is, is het voor mij wel zo’n enorme mijlpaal dat ik het steevast school blijf noemen. Wat gaat het toch opeens snel. Mijn jongen is oud genoeg om deel te nemen aan de peuterspeelzaal en zit hij opeens in het grote gebouw waar hij vermoedelijk nog heel wat jaren blijft. Deze mama vind het zo spannend, maar maakt ook gelijk van de gelegenheid gebruik om te shoppen.

schooloutfit1

Voor nieuwe kleding gingen we naar een leuk kinderboetiekje bij ons in het winkelcentrum. Ze verkopen daar vele leuke kleertjes van allerlei verschillende merken. Bij binnenkomst stond er een grote tafel gevuld met shirtjes voor jongens en dit shirtje vonden ik daar. Ik riep uit dat ik hem leuk vond en meneer deed er nog een schepje bovenop. “Ooh, wat mooi!”. Dat was duidelijk. Dit shirt moest hem worden.

Sturdy Shirt

Het shirt heeft een donkerblauwe horizontale streep en een blauw zakje op de borst. Achterop staat de tekst ‘King of Tools’. Ik ben niet zo dol op teksten op shirtjes, maar deze letters zijn niet zo opvallend en dus geen probleem. Het shirt staat mijn smalle jongen goed. Vaak zijn shirtjes enorm wijd als de mouwen goed zijn. Dit shirt valt blijkbaar vrij smal, want zowel de pasvorm al de mouwen zitten goed. Het shirt is ook vrij lang, wat ik prettig vind nu hij nog een luier draag. Hierdoor zie je niet bij iedere beweging de luier onder het shirt uitkomen.
Sturdy.nl

schooloutfit3

Het boortje is wel wat wijd, waardoor zijn shirt eronderuit komt. Mijn knul houdt niet zo van omkleden, dus toen ik dit had gezien moest ik het voor lief nemen.

Name-it Slim Fit spijkerbroek

De broek is van Name-it. Deze hadden wij al, maar omdat het hem zo goed staat werd deze weer aangetrokken. Name-it slim fit broeken vallen smal, wat bij een jongen die een gebrek heeft aan billen een uitkomst is. De broek sluit erg hoog aan, wat ik ook weer met de luier erg fijn is.
Nameit.com

schooloutfit2

Nikes ‘Renners’

Zijn Nikes zijn gekocht bij Van Haren. Sportschoenen zijn heerlijk voor een kind om in te rennen en aangezien hij niet anders doet zijn dit heerlijke schoenen. Het aantrekken van schoenen moet natuurlijk nooit te lang duren en het liefst trekt hij ze zelf aan. Deze schoenen hebben klitteband, waardoor we in een wip de schoenen hebben aangetrokken.
vanharen.nl

schooloutfit4

Zijn eerste outfit is compleet en meneer ging vrolijk naar school. Met de opvallende streepjes kon deze moeder, waarvoor het allemaal veel te snel gaat en toch wel moeite heeft om los te laten, na de boodschappen stiekem door het raam van school gluren hoe hij erbij zat. Hij zat keurig aan de tafel te spelen en ik kon niet trotser zijn op deze mooie jongen.

Wat was de outfit van jouw kind bij de eerste schooldag?

error
2 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge