Plog – Owen is jarig

Happy Birthday! Afgelopen zondag werd Owen 2 jaar. Wat zijn de afgelopen jaren toch hard gegaan en wat is mijn kleine baby groot geworden. Zo vierden wij zijn verjaardag.

Laatste nachtje als baby

De avond voor de verjaardag van Owen was ik nog tot laat bezig met het afmaken van de taart. Dit gebeurt altijd op het laatste moment en duurt altijd langer dan gepland. Na het bakken en boetseren plof ik met een drankje op de bank en opeens komen de emoties op me af. Mijn kleine mannetje wordt alweer 2 jaar.

De dreumestijd heb ik een beetje overgeslagen. In het Engels wordt een kind van 1 jaar nog steeds baby genoemd. Ik heb dit ook lang volgehouden om mijn kind nog lekker klein te houden. Nu moet ik er echt aan geloven. Mijn kind wordt groot! Voor ik ga slapen neem ik nog even afscheid van mijn baby en zeg morgen hallo tegen mijn peuter.

>> Lees ook: Mijn bevalling – bevallen als hartpatiĆ«nt

Happy Birthday

Amerikaanse pannenkoken

Natuurlijk hoort er bij een verjaardag een feestontbijt. Ik bak (voor het eerst) Amerikaanse pannenkoeken. En lekker dat ze zijn. Heel fluffy en lekker zoet.

Verjaardagskleren

De mooie kleren trekken we na het ontbijt aan. Geen slecht idee. Beide mannen zaten onder de stroop. Een paar weken terug kocht ik dit leuke setje bij een winkeltje in het dorp. Een mooie trui van Like Flo en de broek van TYGO&vito. Is het geen leuk setje?

Het grote cadeau

En dan is het grote moment daar. De fiets die me zoveel stress heeft opgelever. Even leek het erop dat we hem te laat hadden besteld. Gelukkig zou hij bij de speelgoedwinkel de volgende dag geleverd worden en kon ik hem dus dan ophalen. Helaas bleek deze een scheef frame te hebben en was ik bang dat ik echt geen cadeau had voor zijn verjaardag. Gelukkig waren de fietsen nog niet uitverkocht en kon ik hem omruilen voor een nieuwe, met recht frame.

Trybike driewieler

Wat is hij blij met zijn fiets. De Try Bike 2-in-1 fiets. Een fietsje waar hij nu al gebruik van kan maken en nog lekker lang mee kan doen, doordat je de wielen op verschillende hoogtes kan zetten. Hij mocht vandaag lekker de huiskamer door scheuren. De bank wordt aan de kant geschoven en de race kan beginnen.

Tijd voor taart

Verjaardagstaart dieren

Mijn pronkstuk is natuurlijk de verjaardagstaart. Ik heb dit keer voor een simpele taart gekozen en aangezien er zoveel gedoe is met de fiets, is dat geen verkeerde beslissing. Owen had de diertjes eerder gezien dan de taart. Kleine paardengek kon niet wachten tot hij deze in zijn handen had. Gelukkig zijn het gewoon plastic diertjes en kan hij hier nog naar hartelust mee spelen.

Trybike driewieler

Niet alleen Owen mag vandaag door de kamer fietsen, maar ook Morris mag voor de verandering zijn fiets erbij pakken. Help, als dit maar goed gaat als de visite er is.

Hond op visite

Wat een gezellige dag is het geweest. De hele dag was er een gezellige drukte. De hele dag kwamen vrienden en familie over de vloer. Het leukste was natuurlijk de dieren die meekwamen met de visite. Dit lieve hondje en Owen zijn vanavond grote vriendjes geworden.

Kinderverjaardag is vermoeiend

Om half 8 brengen we de jongens naar bed. Wat een lange en drukke dag. Owen heeft natuurijk geen seconde op bed gelegen en zonder slaapjes is een toch behoorlijk lang. Toch heeft hij zich de hele dag van zijn goede kant laten zien en heeft hij enorm genoten van zijn verjaardag. En nu de jongens slapen ploffen wij op de bank en drinken nog een biertje op de verjaardag van onze nieuwe peuter.

>> Lees ook: De eerste verjaardag van mijn kind

Beetje verwend

2 jaar verjaardagscadeau

De dag na de verjaardag moet er natuurlijk altijd even bekeken worden wat meneer heeft gehad. Jemig, wat is hij verwend. En natuurlijk bleek later dat ik sommige dingen niet op de stapel had gelegd en de stapel dus eigenlijk groter was. Meneer heeft weer speelgoed waar hij het komende jaar flink mee kan spelen.

Wat een heerlijke verjaardag was het. Hoewel ik er nog steeds aan moet wennen dat mijn baby groot wordt, heb ik echt genoten van de dag. Iedereen bedankt voor de lieve felicitaties en natuurlijk voor de vele cadeautjes.

 

error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge