Review – A Good Clean – Natuurlijk schoonmaakmiddelen

Ik vind het heerlijk om te struinen in de Action. Op zoek naar leuke koopjes of om essentiële producten kopen. Soms loop ik naar buiten met lege handen, maar laatst had ik weer een hele mand vol (en nog betaalde ik amper iets). Ook kocht ik de producten van A Good Clean. Een natuurlijk schoonmaakmiddel.

Een goed schoonmaakmiddel, dat handig is in gebruik. Ik ben al een tijdje op zoek naar iets dat goed zijn werk doet en in een handige spuitfles zit. Elk middel dat ik tot nu toe heb gebruikt heeft een penetrante geur en is zo chemisch dat ik het niet bij mijn kinderen wil gebruiken. Ook is mijn milieuvriendelijke hartje sneller gaan kloppen. Dus toen ik de allesreiniger van A Good Clean zag staan gooide ik het direct in mijn mandje.

a good clean4

A Good Clean

A Good Clean is een natuurlijk schoonmaakmiddel. Het product wordt gemaakt van essentiële oliën en gecertificeerde palmolie. Het bestaat voor 99% uit natuurlijke ingrediënten en is 100% biologisch afbreekbaar, wat betekent dat het geen schade toebrengt aan het milieu. Dit betekent ook dat ik het zonder problemen in de omgeving van mijn kinderen durf te gebruiken, al wordt wel nadrukkelijk op de verpakking vermeld om het uit de buurt van kinderen te houden.

De allesrieniger bevat rozemarijn en gember. Voor een fles van 750 ml betaal je €1,27.

De keukenreiniger bevat limoen en zwarte peper en ook deze fles is per 750 ml €1,27.

Het wasmiddel bevat sinaasappel en jasmijn. Een fles van 500 ml kost €0,97.

a good clean3

Ook bestaat er in deze lijn nog luchtverfrisser, maar deze was uitverkocht toen mijn inkopen deed. Echter ruiken de andere middelen zo lekker dat een luchtverfrisser overbodig is na het gebruik van deze producten.

Mijn ervaring

Allereerst had ik de allesreiniger gekocht. Zonder grote verwachtingen spoot ik mijn tafel in om het schoon te maken. De geur van het middel is echt heerlijk. Geen vervelende chemische walm, maar het ruikt zeer aangenaam. De vetvlekken, in kinderhandjesvorm, werden snel door het middel afgebroken en ik kon het met een makkelijke veeg weghalen. De keukenreiniger heeft een scherpe limoengeur, maar nog steeds erg aangenaam. Hoewel ik de keuken al enige tijd met de allesreiniger schoonmaak, wat prima werkt, was het resultaat met de keukenreiniger top. Het afwasmiddel heeft geen opvallende geur. Ik kan er niet meer over zeggen dan dat hij zijn werk doet.

a good clean2

De prijs van het product vind ik vooral erg mooi. De natuurlijke schoonmaakmiddelen zijn vaak het drievoudige van de normale producten, maar dit middel heeft een zeer goede prijs. Dus niet alleen doordat het middel natuurlijk is durf ik er het hele huis mee rond te gaan, maar voor de prijs hoef ik het ook niet te laten.

Ben jij al bekend met de producten van A Good Clean?

error
6 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge