Review – Dry Nails Spray

Bij de action kocht ik het middel Dry Nails Spray. Een spray die beweerd je nagellak snel te laten drogen. In een minuut zou je nagellak opgedroogd moeten zijn na het gebruik van dit product. Ik ben heel benieuwd.

drayspray1

Ik ben een groot fan van het lakken van mijn nagels. Heerlijk is het om even dat momentje voor mezelf te pakken en weer mooi verzorgde nagels te hebben. Voor het drogen van mijn nagels heb ik helaas niet veel tijd. Hierdoor loop ik vaak met gedeukde en beschadigde nagellak.

Lees ook: Herôme mini nagellak. REVIEW

Bij een snel bezoekje aan de action kwam ik dit product tegen. Nog voor ik erover had nagedacht lag het al in mijn mandje en stond ik ermee bij de kassa. Wat zou dit fijn zijn als door dit middel je nagellak sneller opdroogd en je weer met keurig gelakde nageltjes rond kan lopen.

Het eerste gebruik

De fles heeft bijna geen beschrijving. ‘zorgt ervoor dat nagellak sneller droogt. Gebruik: Houdt de flacon ca. 15 cm van de handen en spray op de gelakte nagels’.

Na het eerste laagje op mijn nagels te hebben aangebracht spuit ik een klein beetje van dit spul op. Ik had een penetrante geur verwacht, maar de geur van dit product is eigenlijk heerlijk. Een zoete snoepjeslucht komt je tegemoed. Het enige wat ik van het product merk is dat mijn vingers er erg koud van worden. De kou koelt mijn vingers echt een beetje af. Verder laat het geen laagje achter op mijn huid of nagels. De druppels die op mijn nagellak ontstaan van het middel zijn er makkelijk af te vegen en het laat geen vlekken achter op mijn nagellak of huid.

Ik heb het middel nu twee keer gebruikt. Ik gebruikte het bij een licht lakje, waarbij in één dun laagje voldoende is. Later heb ik het nog een keer gebruikt bij een lakje dat twee lagen nodig had voor een goede dekking.

dryspray2

Wat is mijn ervaring

Het product doet wat het zegt. Het zorgt ervoor dat je nagellak sneller droogt. Binnen enkele secondes merk ik inderdaad dat mijn nagellak droog is. Hierdoor is het ideaal om op te spuiten bij een lakje dat een dunne laag nodig heeft.

Wel moet je nog voldoende geduld hebben voor je nagellak is uitgehard. Echt een topproduct wil ik het niet noemen. Het is een kleine versnelling van het droogproces, wat je net wat meer bewegingsvrijheid geeft in de eerste minuten na het aanbrengen van je nagellak. Om het volledig uit te laten harden moet je toch gewoon geduld hebben.

Lukt het jou om je nagellak netjes op te laten drogen?

error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge