Review Hair Wonder Hairmask – Omdat er een wonder nodig is voor mijn haar

Mijn haar is dun, pluizig en doet nooit wat ik wil. Er is een wonder nodig om mijn coupe een beetje acceptabel te krijgen. Daarom ook dat ik overgehaald ben om dit ‘wondermiddel’ te kopen. Hair Wonder Hair repair hairmask. Ik vertel of dit echt een wonder is.

Hair Wonder

Hair Wonder

Hair Wonder heeft verschillende lijnen om het haar te behandelen. Zo hebben ze een lijn voor droog en beschadigd haar, dun en fijn haar, voor geverfd haar en normaal haar en een lijn tegen haarverlies. Alle producten van Hair Wonder zijn verrijkt met minimaal 8 gecertifiseerde biologische ingrediënten. Verder zijn de producten vrij van parabenen en worden niet op dieren getest.

Hairmask Intensive Repair & Shine

Ik kocht de hair repair hairmask intensive repair & shine. Dit haarmasker is een goede verzorging voor het droge en beschadigde haar. De extra voeding maakt het haar gezond en sterk. Het beschermt tegen de dagelijkse dingen waar je haar mee te maken krijgen, zoals föhnen, krullen, kammen en ook elastiekjes en speltjes, zon, regen en zee- en zwembadwater.

Intensieve haarmasker

Het haarmasker is een dikke crème met een subtiele, maar aangename geur. De crème is dikker is dan andere haarmaskers. Het is goed te verdelen over het haar, waardoor je maar een klein beetje hoeft te gebruiken en lange tijd van 1 potje kan genieten. Het masker breng je aan op schoon en vochtig haar. Laat het 15 tot 30 minuten intrekken en spoel het erna goed uit. Herhaal de behandeling 1 keer per week.

Mijn eerste ervaring

Ik ben makkelijk enthousiast te krijgen bij een nieuw maskertje of ander haarproduct. Iets dat mijn haar maar enige verzorging geeft doet al wonderen voor mijn lokken. Zo ook bij dit intensieve masker. Het was zelfs mogelijk mijn haar te drogen aan de lucht. Toch nog even de föhn er langs halen en ik ben weer helemaal tevreden.

De dag erna merk ik vaak dat mijn haar net zo pluizig en piekerig is als normaal. Wonder boven wonder sta ik de dag erna op met schitterende lokken. Waar ik normaal gesproken uren voor de spiegel sta om het een beetje acceptabel te maken, stap ik nu mijn bed mee uit met een mooie coupe. Niet voor niets dat ik dit even met de wereld moet delen . ‘Wonder’ is dus eigenlijk niet eens gelogen.

Wat erg fijn is, is dat mijn haar niet snel vet wordt van dit product. Ik breng het zoveel mogelijk aan op de punten, maar op sommige delen breng ik het ook aan bij mijn hoofdhuid. Daar zitten tenslotte de pluizigste haartjes. Waar ik normaal gesproken 2 dagen later mijn haren weer mag wassen na een intensieve behandeling kan ik het wassen nu enige tijd uitstellen, wat alleen maar beter is voor je haar.

Woke up like this

Lees ook >> Action Haarstijlborstel – Review

Lange termijn

Het masker moet dus 15 tot 30 minuten intrekken. Die tijd heb ik niet altijd. Ik mag van geluk spreken als ik een ochtend kan douchen, laat staan een masker in laten trekken. Het komt dus regelmatig voor dat ik weer kies voor een snelle behandeling van shampoo en conditioner (van een ander merk). Ik merk gelijk verschil. Mijn haar is pluiziger en piekt alle kanten op. Geadviseerd wordt om het middel 1x per week te gebruiken, maar ik denk niet dat daarmee de bestaande schade opgelost kan worden. Hopelijk zorgt het er wel voor dat het haar minder snel beschadigd.

Wat is jouw favoriete haarproduct?

error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge