Review – imPRESS press-on manicure

Als tiener vond ik het fantastisch om nepnagels te dragen. Lange nagels was mijn droom, maar met mijn zwakke nagels was dit van nature geen optie. Kunstnagels zou de oplossing zijn. Na mijn vingerafdruk te hebben verspilt aan de lijm liep ik een paar dagen moeizaam met deze veel te lange nepnagels rond, om vervolgens dagen met moeite één voor één de nagels te verwijderen. Nepnagels is toch niet aan mij besteedt. Toch geef ik het nog een kans toen ik de kunstnagels van imPress tegen kwam.

imPRESS press-on manicure

De kant-en-klare Press On Manicure van imPRESS geeft je in enkele minuten een verzogde look. Deze kunstnagels zijn in verschillende trendy designs te verkrijgen. Ze zijn voorzien van een zelfklevend oppervlak, waarmee de kunstnagels tot een week perfect blijven zitten.

impress3

Het aanbrengen van de nagels gaat simpel. Je zoekt de juiste maat, haalt het plasticje eraf en plakken maar. Misschien een beetje bijvijlen en dan ben je ‘ready to impress’.

Dat de plaklaag al op de kunstnagel zit, vind ik een groot voordeel. Geen gedoe meer met die hardnekkige lijm. Ook hebben de nagels een goede lengte. De meeste nagels hoefde ik niet in te korten en ik had geen moeite om dingen open te maken of op te pakken.

Het geeft een natuurlijk resultaat, doordat de nagels een mooie natuurlijke vorm hebben. Meerdere mensen dachten dat het mijn eigen nagels waren en waren verbaasd te zien dat het een ‘plakplaatje’ was.

Na bijna een week heb ik de nagels verwijderd. Dit ging moeizaam, maar niet onmogelijk. De lijm zat nog stevig aan mijn nagels, maar met een beetje geduld kwamen ze er zo vanaf. Mijn nagels zagen er na afloop goed uit. Geen beschadigde delen of gebroken en uitgedroogde nagels.

Nadelen

Helaas zijn deze nagels niet helemaal hufterproef. Met een huishouden, werk in de zorg en twee kleine koters hebben helaas niet alle nagels het overleefd. De nagels van mijn rechter wijs- en middelvinger lieten al na anderhalve dag los. De andere nagels bleven goed zitten, maar helaas niet stevig genoeg om er geen last van te ondervinden. De kiertjes die tussen de nagels kwamen gaven een minder mooie uitstraling. Ook gingen mijn haren erg makkelijk tussen de kiertjes zitten. Een goede invlecht maken lukt met deze nagels helaas niet.

Lees ook >> Gelnagellak no lamp – Dat kan toch niets zijn

 

impress1
Het resultaat na een aantal dagen de nagels dragen

 

Doen of niet?

De nagels zien er goed uit en zeker een aanrader voor een feestje. De dag van het feestje de kunstnagels opplakken en je kunt wat betreft je manicure voor de dag komen. Je hoeft niet uren te wachten tot je nagellak droog is en je nagels hebben er niet onder te lijden.
Waarschijnlijk is de levensduur van de nagels een stuk langer, voor iemand die achter de computer werkt of niet met andermans haar bezig is.
Doordat de nagels relatief makkelijk zijn te verwijderen zou ik het zeker nog een keer doen als ik snel goed uitziende manicure wil hebben.

De imPress nagels zijn voor 9,99 in verschillende kleuren en designs te verkrijgen bij de kruidvat. In een doosje zitten 30 nagels, waardoor je zeker weet dat de juiste maat er tussen zit en eventueel een kunstnagel kan vervangen, mocht er één afvallen.

Ben jij al bekend met de nagels van imPRESS?

 

error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge