Shoplog – Engelse jongenskleding

Je neemt altijd te weinig kleding mee op vakantie. Er is altijd wel iets waarvoor je de deur uit moet. Balen zeg, moesten we opeens kleding voor die jongens gaan kopen. De Engelse man is een stuk modebewuster en dit was ook te zien in de kleding voor de jongste mannen. Zoveel leuke shirtjes, truitjes en polo’s.

Voor de jongste had ik broekjes nodig en we belandden in Debenhams in Scarborough. De winkel doet me denken aan een grote Bijenkorf. Ze hebben er veel mannen- en vrouwenkleding, er is een beauty afdeling en natuurlijk vind je er vele accesoires. De kinderafdeling had een net zo’n grote jongensafdeling als meisjesafdeling. Iets wat ik in Nederland nog niet vaak ben tegengekomen.

boyclothes3

Een lekker overhemd en een fijne broek. Ik koop graag kleding voor de jongens die erg volwassen ogen. Dit overhemd vind ik erg stoer en de kleren staan hem fantastisch. De broek kwam met de onderstaande grijze broek. Het is een sweatpants, maar door de grove structuur oogt het een stuk netter. Beide broekjes samen waren £10,-  (€11,10) en het overhemd kostte £14,- (€15,54)

boyclothes2

Een zachte warme hoodie vind ik bij de kleintjes ook altijd geweldig staan. Eerder had ik een hoodie voor de oudste, die al snel niet meer over zijn hoofd ging. Deze kraag overlapt, waardoor hij makkelijk over zijn hoofd past. De trui kostte £16,- (€17,76).

boyclothes4

Voor de oudste vond ik deze broek in de uitverkoop. De maataanduiding staat aangegeven in maanden. Hierdoor wist ik niet of hij hem zou passen, maar hij oogde erg groot. Ik had verwacht dat hij hem nog niet zou passen, maar zowaar staat hij erg goed. Natuurlijk is hij aan de bovenkant erg wijd, maar niets wat een riem niet op kan lossen. De broek was afgeprijsd van £16,- naar £11,20 (€12,43). Het shirt hebben grote broer en papa samen uitgezocht. Het kraagje vind ik zo Brits ogen en daardoor helemaal geweldig. Dit shirt was maar £8,- (€8,88), wat ik echt geen geld vind voor zo’n shirtje.

boyclothes1

Eigenlijk mocht ik niet meer naar kleren kijken, maar in Sainsbury vond ik deze fantastische items. Sainsbury is een grote supermarkt, waar ze meer verkopen dan alleen voedingsmiddelen. Waar je zou verwachten dat je in de supermarkt wat saaie basic shirtjes zou kunnen kopen, viel mijn oog op dit pak. Een onesie vind ik zo schattig, maar deze heeft met de draken in legerkleuren wel erg stoer. En voor £10,- (€11,10) kon ik hem niet laten liggen. Het vest vond ik al leuk voor ik de capuchon had gezien. Het vest is stevig gebreid, waardoor hij erg warm aanvoelt en we er zeker de winter mee kunnen doorkomen. Ook dit vest was geen geld. Voor £11,- (€12,21) verdween hij zo in mijn kar.

Koop jij op vakantie ook altijd zoveel keding voor de kinderen?

 

error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge