Shoplog H&M, Wibra en Xenos ~ Ik had alleen truien nodig…

Afgelopen week vond ik eindelijk de tijd om de kast van mijn peuter eens uit te zoeken. Vele van zijn truien waren al te klein aan het worden en na de grote schoonmaak bleek hij nog maar 2 truien in zijn kast te hebben hangen. Dit vraagt om een rondje shoppen. Samen met de jongens en opa en oma, voor het vermaak van de jongens, ging ik naar de winkels. Ik kwam alleen met veel meer thuis dan alleen wat truien.

H&M

Allereerst gingen we naar de H&M. Zoonlief wil graag dezelfde kleren aan als papa en dat betekent simpele truien en vesten. Papa heeft een zelfde soort vest als dit blauwe vest en hoewel hij helaas niet in zijn maat was, moesten we er natuurlijk wel één meenemen. Diezelfde avond moest dit vest aan om in te slapen.

Een gestreepte trui vind ik fantastisch. Hij heeft al meerdere streepjespatronen in zijn kast hangen en deze kon ik ook niet laten liggen.

Blauw vest : €12,99
Fijngebreide trui: €9,99

We kochten nog meer in de categorie ‘net als papa’. Overhemden draagt papa altijd naar zijn werk en sinds kort wil Morris dat ook aan. Deze twee zijn dan natuurlijk fantastisch. Het geruite overhemd is lekker stoer en is wat dikker, dus lekker warm. De blauw gestippelde vind ikzelf erg sjiek en kan hij goed mee voor de dag komen.

Geruit overhemd: €14,99
stippel overhemd: €9,99

Sinds kort zijn beide mannen veel aan het brullen. Owen doet een lief schattig brulletje, maar Morris doet al een hele grote brul. Dino’s en tijgers zijn de grote inspiratiebronnen achter dit gebrul. Voor beide nam ik dus een trui daarvan mee. Voor Owen de tijger (zelfde maat, maar oogt wat kleiner) en voor Morris de dino in zijn favoriete kleur groen.

Tijgertrui: €14,99
Dinotrui: €9,99 €5,99

Nu de jongens weer meer buiten gaan spelen zijn de jassen binnen een paar dagen vies. Een goede moeder heeft meerdere jassen voor haar kinderen, zodat er altijd een in de was kan. Laat ik me daar ook eens bij aansluiten. Nu nog hopen dat hij deze aan wil, want het duurt bij Morris altijd erg lang voor ik hem in een nieuwe jas krijg. Voor de zekerheid kocht ik hem een maatje groter.

Dinojas: 29,99

Ik kocht alles in maat 92, behalve het vest en de jas. Morris zit rond deze maat en alles wat wat kleiner valt kan naar zijn broer die met zijn bredere bouw ook al aardig op weg gaat naar deze maat.

WIBRA

De Wibra heeft vaak leuke dingen, die ook nog eens mooi blijven bij het wassen. Helaas heb ik geen Wibra meer om de hoek en kom ik er bijna nooit. Omdat het altijd rommelig is in de winkel zie je de leuke dingentjes snel over het hoofd en kocht ik voor de jongens alleen deze shirtjes. De shirtjes zijn dezelfde maat, maar de blauwe met zeedieren lijkt een stuk kleiner….

Beide shirtjes: €3,49

Het kledingrek was ik snel doorheen, maar ik zag nog veel andere leuke dingen die ik ook wilde hebben. De jongens zijn dol op zonnebrillen voor elke knul kocht ik een leuke. Ze blijven goed zitten en voor de prijs hoef je het niet te €1,49). Deze rollers wil ik een keer uitproberen, in de hoop dat ik een beetje volume in mijn haar kan krijgen (€1,00 en €1,49). Natuurlijk moesten er snoepjes (€1,49) gehaald worden en kauwgom (€1,00). Ook heeft Morris laatste dagen met mijn lippenbalsems gespeeld (GRRR) en dus was daar ook een nieuwe voor nodig (€1,49). De kikker vond Morris erg interessant en kocht oma voor hem. Ik vind hem zelf een beetje creepy en vooral als hij straks in de tuin staat en de oogjes gaan opeens licht geven.

XENOS

Nog even schiet ik de Xenos in, voor we weer op huis aan gaan. Met deze lampjes wil ik onze slaapkamer een beetje aankleden, aangezien daar echt wat gezelligheid nodig is (€4,99). Mijn man heeft iets met ananassen en dus altijd als ik een ananas zie neem ik er een mee. Deze spons kunnen ook de jongens nog leuk in bad mee spelen (€0,99). Sinds kort hebben beide jongens er een handje van om de knijpers uit elkaar te halen. Ik probeer ze vaak weer te maken, maar toch is mijn voorraadje behoorlijk aan het slinken. Een extra setje kan dus geen kwaad (€0,79). En deze prachtige kaarten kon ik ook niet laten liggen. Ons nichtje is bijna 6 maanden en ik vond dat bij mijn eerste kind heel bijzonder mijlpaal. Daar gaat dus een kaartje naartoe (€1,50 per stuk).

Met volle tassen was het tijd om naar huis te vertrekken. Thuis werd er direct met de zonnebrillen gespeeld en ook de rollers werden in de haren gedaan (zowel bij mezelf en bij Morris). Ik had een paar truien nodig voor Morris, maar toch kom ik weer met meer thuis dan de bedoeling was… zoals gewoonlijk. Oeps.

Kom jij ook altijd na het shoppen met meer thuis dan de bedoeling is?

 

error
2 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge