– Shoplog – Kleding voor mijn dreumes

Vorige week heb je kunnen lezen wat voor leuke kleding ik voor mezelf heb gekocht. Maar deze moeder zal niet tevreden zijn voor ze ook voor de kindjes heeft geshopt. Dit keer alleen kleding voor de dreumes. Kijk snel verder wat ik heb gekocht!

Echt Hema

jogdenim - okergeel

Dit broekje kwam ik tegen op de blog bij meisje eigenwijsje. Een joggingbroekje die de stevigheid van een spijkerbroek. Dat ik dit nooit eerder heb gezien. Dit is ideaal voor de kleine bewegende mannentjes. 2 jogdenim-broekjes voor €25,- euro. Met moeite koos ik twee kleuren uit. Natuurlijk moest ik deze oker-gele broek hebben en verder zocht ik een donkere. Helaas waren er geen donkere kleuren meer in zijn maat.

Hema outfit

Dit lichtblauwe broekje (wat ik meer richting de mint groen vind gaan) staat hem erg mooi. Ik wilde beide broekjes in de maat 86 kopen, maar niet goed gekeken en de oker gekleurde broek bleek maat 80 te zijn. Toch ren ik niet terug naar de winkel. De gele broek zit als een skinny jeans, terwijl de lichtblauwe als een recht model zit. Ondanks het maatverschil zijn de broekjes beide makkelijk aan te trekken. Ergens vind ik het wel leuk dat ik eindelijk een skinny jeans voor deze meneer heb. Met zijn dikke beentjes zijn skinny jeans meestal geen doen.

Ook moest er bij de broekjes een trui gekocht worden. Dit truitje is ook van de Hema voor 10 euro en pas leuk bij beide broekjes. Een lekkere warme trui, met toch een zomers printje. We kijken de zomer tegemoet.

Shirtjes van terStal

terStal shirtjes

Met nog twee shirtjes maken we de shopsessie af. Een lekker T-shirtje. Waarschijnlijk gaat hij dat voorlopig niet dragen, met dit koude weer. Ook moet hij niet te snel groeien, want dan past hij hem niet meer voor de zomer is begonnen. Shirtjes met korte mouwen vind ik altijd zo leuk bij de kinderen, dat ik misschien maar de verwarming omhoog moet draaien.
Een shirt met lange mouwen is onmisbaar. Met een lange romper eronder of voor de wat warmere winterdagen.

Het ‘cool’ shirt kocht ik voor 7,99 en het t-shirtje voor 5,99 bij terStal.

Waar winkel jij het liefst voor de kinderen?

 

error
3 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge