– Shoplog – Mama had tijd voor zichzelf

Al een tijdje heb ik zin in wat nieuws. Het bekende probleem van de meeste ouders is hier ook van toepassing. Ik heb er geen tijd voor. Op internet bestellen gaat mij nooit zo goed af. Ik wil toch liever gewoon naar de winkels. En zowaar vond ik deze week 2 momenten om te winkelen.

Mijn momentjes winkelen bestaan vaak uit een winkel in glippen als manlief even niet kijkt, maar al snel door een huilend kind teruggefloten worden. Als ik echt iets nodig heb, kan ik dat nog wel vinden. Het gaat dan vaak om een basic shirtje, wat ik precies weet te liggen bij de hema. De schappen doorzoeken, de boetiekjes afstruinen. Dat is er al lang niet meer bij geweest. Tot deze week dus

NEW CLOTHES

clothes3

Een aantal dagen geleden glipte ik, na het boodschappen doen, even The Stone in. Na jaren een low-rise (ben de jaren ’90 nooit ontgroeid) te hebben gedragen, wilde ik een high waist jeans proberen.  Ik kreeg deze mid rise broek om te passen. High rise hadden ze niet, maar deze broek zat fantastisch. Niet vervelend hoog en sloot mooi aan. Kreeg ik er nou ook een mooie bilpartij van? Nee, dat zal wel aan de spiegel hebben gelegen. Het shirt dat ik tussen de stapels uitverkoop uitzocht was deze bordoaux rode streep van Moscow. Heel optimistisch pakte ik een M, maar deze moest toch ingeruild worden voor een XS. Ik ken mijn maat nog steeds niet.

De jeans is van Cup of Joe, voor €59,99. Het shirt, van het merk Mowcow, kocht ik in de uitverkoop voor 34,99.

clothes1

Vanmorgen, na de peuter te hebben afgezet op de psz, ging ik met dreumes nog even langs de winkels te gaan. Ik besloot nog een blik te werpen in The Stone, in de hoop nog een juweelte te vinden in de uitverkoop. Met een behoorlijke stapel kleding ging ik het hokje in, maar mede door een huilend jongentje was ik er snel doorheen. Alleen deze trui was mijn maat. Ik ben dol op deze kleur en ook wat wijdere truien vind ik altijd erg fijn zitten. Ik ben dus super blij met deze trui.

Deze trui was in de uitverkoop voo €24,99 en is van Vera Moda.

 

clothes2
Oeps, de man van het licht was in beeld. Hihi.

En wat doe je als je kindje opeens in slaap valt tijdens het winkelen. Precies, nog even doorwinkelen. In een klein boetiekje, genaamd HYPE!, bleef ik als laatst nog even neuzen. Dit is een winkeltje die ik vaak voorbij loop. Ze hebben er veel ‘bijzondere’ kledingstukken, die niet aan mij zijn besteed. Ik nam er nu iets meer de tijd voor en wilde voor nog een mid-rise jeans kijken. Deze mint-groene trui hing al snel aan de kinderwagen en ook de broek had ik snel gevonden. De kleur was ik in eerste instantie niet erg weg van, maar toen ik hem aan had was ik om.

De jeans van Vera Moda was €49,99. De pullover van Object was €39,99.

Ik kan de komende weken weer vooruit. Het is lang geleden dat ik in zo’n korte tijd zoveel heb uitgegeven aan kleding. Dat ik de komende weken weer geen tijd heb om te winkelen zal de schade een beetje beperken. En het is niet alleen mijn aanwinsten waar ik van geniet, maar het rustig door de winkels struinen op zoek naar iets leuks, zonder een huilende baby, krijsende peuter of zeurende man te moeten sussen is ook wat waard.

Hoevaak neem jij nog de tijd om uitgebreid te winkelen?

error
2 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge