Shoplog – Jongenskleding Next Direct

Een tijdje geleden vroeg ik op Instagram of iemand wist waar ik een gele winterjas voor mijn jongens kon kopen. Zo leuk leek het me om de jongens, net als mijzelf, in het oker te hijsen voor we naar buiten gaan. Next Direct werd me gezegd en een identiek jasje was er inderdaad te vinden. Nog even verder scrollen. Jemig, wat een leuke dingen hebben ze voor jongens. Dat wordt shoppen!

De maten van de jongens schieten omhoog. Alles wat grote broer niet meer past wordt naar Owen doorgeschoven en zo lag zijn kast helemaal vol met kleren van zijn grote broer. Eigenlijk vind ik dat helemaal niet leuk en dus heb ik mijn hart even gelucht bij Next Direct en naast de gele jas nog meer leuke kleertjes voor mijn stoere grote vent gekocht.

Lees ook >> Shoplog – Wibra en Xenos ~ Ik had alleen truien nodig

De Gele Jas

Mama wil zo graag twinnen met haar jongens. Met jongens is dat toch iets ingewikkelder. Niet helemaal onmogelijk en zo gaan wij in onze nieuwe jassen twinnend de winter door. Dit gele jasje is heerlijke en staat hem zo stoer. In kocht hem een maatje groter dan de rest (maat 86-91).

Truien en shirtjes

Ik heb iets met oker. Het is al lange tijd mijn lievelingskleur voor kleding en de mode haalt me weer in. Gelukkig zie je ook voldoende oker bij de jongenskleding. Vaak vind ik bij een set maar 1 item leuk. Maar niet alleen de okertrui met de leuke beesten is geweldig, ook de grijze trui heeft iets retro (altijd een pluspunt). Deze set truien is het dus helemaal voor de komende winter.

Hier zo’n set waar er vooral 1 uitspringt. Het witte shirt met rode streepjes ben ik opslag verliefd op geworden. Toch maar de set nemen dus, ondanks ik er eigenlijk maar 1 leuk vind. Owen koos direct de groene uit om te dragen en stiekem staat het rood hem ook geweldig. Eigenlijk dus zonder te weten drie heerlijke shirtjes gekocht.

Overhemden zijn het helemaal. Van een strakke witte naar een houthakkershemd. En dat laatste had hij nog niet en dus kwam deze ook in mijn winkelmandje terrect. Wat is mijn knul toch stoer in zo’n overhemd en een beetje flanel is ook geen overbodige luxe nu de herfst weer in aantocht is.

Boeken

Met een spijkerbroek kan je nooit fout gaan. Zeker niet met een kind als Owen die een zeer gemiddelde bouw heeft. Al zag deze spijkerbroek er heel skinny uit toen ik hem uit de zak haalde. De hoeveelheid stretch is fenomenaal en dus krijgen we de broek makkelijk aan.

En voor de nette dagen doen we deze lichtblauwe broek. Ik zie de onmogelijk-te-verwijderen-vlekken er al op ontstaan, maar toch proberen we weer eens een lichter kleurtje. Wie weet houden we hem dit keer mooi schoon. Met alleen maar donkere broeken in de kast is het wel eens tijd voor een licht kleurtje.

Lees ook >> Shoplog – Engelse jongenskleding

Heerlijk is het toch om weer een bulk nieuwe kleding binnen te krijgen. Met online bestellen heb ik soms moeite, omdat ik dan lang moet wachten op mijn bestelling. Gelukkig kwam het grootste deel de dag erna al thuisgeleverd. Deze ongeduldige mama was enorm blij. Alleen op het overhemd moesten we een week wachten, maar kon ik hem na een klein weekje ook daarin hijsen.

Hoevaak shop jij in bulk voor de kinderen?

error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge