Sneakers to save the day

Eén van de makkelijkste dingen om als moeder te laten verslonzen is jezelf. Doe maar een makkelijke spijkerbroek aan en je meest comfortabele schoenen. Voor je het weet loop je erbij als ma Flodder.

Sneakers

Verloederde moeder

Het eerste paar schoenen dat ik kocht na de geboorte van mijn tweede zoon waren laarsjes met een flinke hak. Ik was als de dood dat ik er als een verloederde moeder bij zou lopen. Natuurlijk heb ik weinig tijd om te winkelen, de keren dat ik onder de douche stap worden tot het minimum beperkt en als ik een keer wat leuks aantrek zitten er voor het middaguur al vlekken op.

Maar als moeder moet je toch ook bij blijven met je stijl of er in ieder geval toonbaar uitzien? De hakken waren voor mij het toonbeeld van goede stijl. Onder elke outfit staat dat tenslotte sjiek.

De keren dat ik deze hakken heb gedragen zijn op 1 hand te tellen en al die keren moesten mijn voeten het ontgelden. Waarom moet je pijn lijden als je mooi wil zijn?

Confession time

Ik was vroeger niet iemand die de mode op de voet volgde. Stop mij maar in een spijkerbroek met mijn favoriete zwarte laarsjes en dat was het. Het moet praktisch en comfortabel zijn. De stap naar de verloederde moeder is dus snel gemaakt. Met een kast vol simpele shirtjes, enkele spijkerbroeken en heel veel zwart moest er veel gebeuren om mij er een beetje stijlvol uit te laten zien.

Momjeans en sneakers

Mijn beste aankoop is mijn sneakers geweest. Een paar simpele sneakers die onder elke outfit leuk staan. Een jurkje, een nette broek en zelfs onder de momjeans. Geen pijnlijke voeten zoals bij mijn hakken, maar heerlijk platte voetjes. Nu ben ik natuurlijk niet de eerste die dit heeft ondekt. Er zijn hordes mensen met sneakerverzamelingen in de meest extravagante kleurtjes. Maar juist deze kleurtjes deden mij afschrikken om op zoek te gaan naar het perfecte paar.

Gelukkig hoeft het allemaal niet zo gek. De trend van de witte sneakers is mijn redding geweest en mijn eerste paar was dus een witte leren (goed schoon te maken) sneaker. Ik heb nu de smaak te pakken. Mijn verzameling sneakers zal een flinke uitbreiding gaan krijgen.

Sneakers

Wishlist

Ik heb mijn oog al laten vallen op de Adidas Gazelle sneakers. De iconische sneaker met de drie strepen op de zijkant. De oorspronkelijke Gazelle werd bekend als veelzijdige sportschoen en is nu een geliefde streetwear-klassieker. De vele kleurtjes maken het maar moeilijk om een keuze te maken. Gelukkig maken ze geen gebruik van overdreven gekke kleuren, maar mooie kleurtjes die elke outfit naar een hoger niveau kunnen tillen.

Kinderen hoeven dus geen reden te zijn om er verloederd bij te lopen. In je meest comfortabele kloffie kan je er nog net zo mooi uitzien. En met een paar goede sneakers kan je alsnog vrolijk achter je kinderen aan rennen, zonder pijn aan je voetjes te krijgen.

Wat is jouw favoriete fashion item?

Dit artikel bevat een samenwerking

error
2 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge