StyleTone Box | November 2017

Zo blij als een kind ben ik weer als ik de nieuwe box van StyleTone ontvang. Het is alsof ik iedere maand een cadeautje krijg. Een week geleden kwam de box al binnen, maar door de drukte heb ik nog geen review kunnen schrijven. Wel heb ik de producten al flink kunnen testen.

Drie maanden geleden besloot ik een abonnement van drie maanden op de StyleTone Beautybox te nemen. Dit zal dus mijn laatste box zijn. Ik moet wel bekennen, dat ik er hevig aan zit te denken om mijn abonnement te verlengen. Heerlijk is het om al die nieuwe producten te krijgen en uit te proberen.

Lees ook >> Mijn eerste ervaring met de Style Tone Box. Styletone September 2017

De box zit weer vol met mooie producten. De merken zijn mij ook niet geheel onbekend. Zo ben ik al langer bekend en fan van Christian Faye. Ook Paese klinkt me bekend in de oren. Ook zijn het producten die ik graag gebruik of altijd al een keer heb willen proberen.

styletonenov11

Christian faye – Quattro Eyeshadown – €15,95

Vorige week zat er van dit merk een mascara in de box en deze week word ik verrast met een oogschaduwpatlet. In eerste instantie sta ik niet erg te springen om zwarte oogschaduw. Toch ben ik na het eerste gebruik erg blij met deze kleuren. De oogschaduw geeft subtiel kleur af, waardoor je niet direct met zwarte vegen op je gezicht zit. Het blendt goed en geeft net genoeg kleur af voor een casual, maar net wat intensere look. Ook was ik wat huiverig voor de glitters, maar gelukkig geven deze een mooie shimmer.

styletonenov3.jpg

Paese – Eyashes – €12,00

Wat vind ik dit leuk. Valse wimpers is echt zo’n ding dat ik altijd al een keer heb willen proberen, maar nooit wil kopen. Ooit een goedkoop setje gekocht en voor een kwartier voor paal gelopen, want langer dan dat bleven die dingen niet zitten. Na een half uur priegelen had ik deze wimpers op een redelijke manier bevestigd en gaf het een mooi resultaat.

De wimpers zouden zelf al lijm bevatten en dus hoef ik niet het potje lijm te gebruiken. Door mijn slechte eerdere ervaring gebruik ik toch liever een druppeltje lijm.
Inclusief het druppeltje lijm blijven de wimpers de hele middag en avond goed zitten. Zelfs het spelen met kinderen zijn ze tegen bestand.

Voor iemand die nooit langer dan de eigen wimpers is gegaan, gaf het een dramatische verandering en dus mijn voorkeur zou uitgaan naar iets kortere wimpers. Dit is echt zo’n ding dat ik alleen zal gebruiken bij een avondje all-out, maar dan weet ik wel dat de wimpers de hele avond goed zitten.

styletonenov4

Bella Pierre – Shimmer Roll – €20,00

De highlighter die vorige maand in de box is onderhand een van mijn favoriete make-up producten geworden. Misschien ben ik hier net zo enthousiast over. Het aanbrengen met de roller voelt iets minder smooth, maar het resultaat is net zo mooi. De champagne keur, kleurt goed bij mijn huid en het geeft een goede gezonde glans aan de huid.

Het balletje is niet groot, waardoor je de highlight wat gerichter kan aanbrengen, wat ik erg prettig vind. Erna zachtjes blenden met een klein kwastje of je vingers en you’re good to go!

styletonenov2

Beautaniq Beauty – Masker – €6,00

Een sheet-masker heeft altijd mijn voorkeur. Geen rommel en lekker snel genieten. Het masker ruikt heerlijk en mijn huid begint er licht van te tintelen. Het tintelen geeft direcht het gevoel dat er eel wat gaande is op mijn gezicht.

Dit botanische masker is voedend en verstevigend voor de huid door de vitamine C en antioxidanten die in het masker aanwezig zijn. Het masker bevat papaya, wat de huid verbetert en het er jonger uit doet zien.

Na het masker een kwartier op gehouden te hebben voelt mijn huid heerlijk zacht ern er zijn zowaar wat lijntjes van mijn gezicht verdwenen. het kan de ontspanning zijn geweest of a ‘little bit of extra moisturising’, maar het heeft mijn huid een hoop goed gedaan.

 

styletonenov6

Youth Lab – CC Cream – €14,95

Deze multifunctionele crème heeft  een lichte tint om oneffenheden weg te werken. De creme is helaas te donker voor mijn huid. Bij het uitsmeren van het kloddertje op mijn hand, had het een redelijk goede dekking en het smeerde prettig uit. Jammer dus dat ik deze crème niet zelf zal gebruiken, maar misschien kan ik er iemand heel blij mee maken.

styletonenov5

Met de inhoud van de box kan ik weer een mooie look creeeren. Door het masker heb ik heerlijk kunnen ontspannen, wat ik met de verjaardag van mijn zoontje goed heb kunnen gebruiken.

De inhoud van de box heeft een totaalwaarde van €68,90. Voor een abonnement van 3 maanden betaalde ik €35 euro, wat ik er dus met deze box al bijna dubbel uit heb.

Wat is jouw favoriete make-up product?

error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge