StyleTone Box | Oktober 2017

Vorige maand ontving ik deze box voor het eerst. Hij kwam een stuk later binnen dan verwacht en ik had dus nog niet verwacht dat ik hem deze maand zo snel zou ontvangen.
De box past mooi door de brievenbus, maar mocht je zo’n bus aan de muur hebben hangen, dan zal de postbode toch echt even aan moeten bellen. Een kleine hartverzakking dankzij mevrouw de postbode, maar het was snel goedgemaakt toen zij mij het pakje overhandigde.

Lees ook >> Mijn eerste ervaring met de Style Tone Box. Styletone September 2017

Heel veel geduld heb ik niet, dus de box wordt direct open gemaakt. Op het eerste gezicht is mij niet direct duidelijk wat alle producten zijn. Ik pak snel het boekje erbij. Een highlighter, een bronzer, een lippotlood, een mascara en een eyeliner. Het zijn producten die ik goed kan gebruiken en de highlighter en bronzer ga ik lekker mee oefenen.

styletoneokt1

Tiny beauty – highlight stick – €18,00

Een hele kleine, maar brede stick. Met deze stick kan je op een makkelijke manier een highlight op je jukbeenderen, wenkbrauwen en neus aanbrengen. Bij mijn eerste poging zie ik niet veel kleur, maar als ik naar het licht beweeg is de glow op mijn jukbeenderen inderdaad goed zichtbaar. Geen overdreven witte streep die je op je gezicht aanbrengt, maar precies wat het moet doen. Een highlight, die het gezicht opfrist.

styletoneokt2

Christian Faye – Superb Mascara – €18,95

Zowaar een merk waar ik al mee bekend ben. Lange tijd heb ik gebruik gemaakt van de wenkbrauwpoeder en nu maakt dit merk dus ook mascara. Het is een diep zwarte mascara. Het siliconen borsteltje verdeelt de mascara goed over de wimpers en na enkele keren borstelen ben ik tevreden. Bij het aanbrengen laat het erg veel mascara achter op de wimpers, wat ervoor zorgt dat je volle wimpers hebt. Wel kan dit makkelijk omslaan naar het klonteren van de mascara.

styletoneokt6

Manna Kadar – Trifecta Bronzer – €20,00

Deze bronzer zit in een klein, wat fragiel, doosje. Ik ben niet bekend met het gebruik van een bronzer, dus ik weet in eerste instantie niet wat ik met dit product moet. Het boekje beschrijft dat dit een 3-in-1 bronzer is en hij prima gebruikt kan worden voor contouring, bronzing en als oogschaduw. Prima mogelijkheden om los te gaan met dit product. Als oogschaduw is dit een heel mooi product. Hij is makkelijk aan te brengen en hij blendt goed. Als ik hem ‘even snel’ aanbreng ben ik al happy met het resultaat. Met dit product ga ik ook flink aan de slag om mijn bronze en contour skills te oefenen.

styletoneokt5

So Susan – Liquid Waterproof Eyeliner – €20,00

Ik heb geen enorme vaste hand, dus een eyeliner moet van goede huize komen wil er een mooie lijn boven mijn ogen komen. Het kwastje is vrij hard en de eyeliner droogt snel op. Heel veel succes had ik niet bij de eerste poging. Met nog wat damage control kan ik er redelijk mee voor de dag komen. De eyeliner blijft goed zitten. Na een dag gedragen te hebben zit het er nog net zo op, zoals ik het had aangebracht. Het kost me vrij veel moeite om het te verwijderen. Met de aanstormende herfst is dit een eyeliner die je met gemak op de regenachtige dagen kan dragen.

styletoneokt7

Estate – Crayon Lip Pencil – €10,00

Dit lippotlood heeft een zachte zalmroze kleur. Als ik de kleur heb aangebracht op mijn lippen ben ik helemaal verkocht. Het is een super mooie kleur. Niet opvallend, maar ook niet zo subtiel dat hij overbodig lijkt. Het gevoel dat het potlood geeft is super. Waar ik gewend ben dat alleen een potlood je lippen snel droog doen laten voelen, voelen mijn lippen nog vrij zacht. Natuurlijk kan deze kleur prima als basis voor een lippenstift of onder een glosje dragen, maar het verbaast me dat dit potlood mijn lippen nog zo zacht doet blijven voelen.

styletoneokt3styletoneokt4

De box heeft een totaalwaarde van €86,95. Pardon? Dat is een flink bedrag! En dan ook nog producten die ik ook echt daadwerkelijk zal gebruiken. Ik heb een abonement van 3 maanden genomen en dit is mijn tweede box uit deze reeks. Ik begin nu al te denken dat ik mijn abonement wil verlengen.

Ben jij al bekend met de StyleTone Box?

error
One Comment

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge