Vergeet dit niet mee te nemen – Bungalowpark vakantie

Vorige week zijn we een weekje op vakantie gegaan naar een bungalowpark. Zo gemakkelijk dat het huisje van alle gemakken is voorzien, maar er zijn natuurlijk altijd spullen die je mee moet nemen. En dan zijn er natuurlijk ook altijd spullen die je ieder jaar weer vergeet. Deze spullen heb ik zo gemist afgelopen vakantie.

Sinds de geboorte van mijn eerste zoon gaan we graag op vakantie naar een bungalowpark. Een kant en klaar huisje waar alles aanwezig is is met jonge kinderen wel zo gemakkelijk. Toch waren er altijd dingen die ik toch liever van huis mee had willen nemen. Zo waren we de eerste keer theedoeken en handdoeken vergeten. Ook hebben we dit jaar extra vuilniszakken en vaatwasblokjes meegenomen. Ik dacht echt aan alles te hebben gedacht, maar er waren weer wat dingen die ik toch graag mee had willen nemen.

Scherp mes

Het verschilt heel erg wat er in een huisje voor spullen in de keukenkastjes staat. De één heeft een mooie pannenset, waar je bij een ander huisje denkt met een campingstelletje te koken. Toch kom je er altijd wel mee uit de voeten. Het enige wat echt altijd mist in de keukenlades is een scherp mes. Het lijkt alsof alle messen de scherpte hebben van een broodmes en dus je uitje snijden lukt bijna nooit. Ik heb er voor vertrek nog aangedacht, maar uiteindelijk is hij niet mijn koffer in beland.

Babylepeltje

Vaak vind je in de keukenkastjes wel een serviessetje voor de kleine kinderen. Dit keer hadden we een heel leuk nijntje set. Het eten van het eten moest echter gebeuren met een theelepeltje. Een paar keer lag er kinderbestek in de lades, maar het was nooit wat wij op dat moment gebruikten. Voor de volgende keer moet ik echt niet vergeten om het eigen lepeltje van mijn kindje mee te nemen. Dat eet toch een stuk gemakkelijker.

eten met een theelepel.jpg

>> Lees ook: Weekly Diary #17 – midweekje weg met de kids

Koffiemaatlepertje

Ik ben een ouderwetse filterkoffiedrinker. Dit keer hadden we wel een senseo in het huisje, maar een ouderwets bakkie is toch wel zo lekker. De filters waren ingepakt en de koffie was gekocht. Alleen het maatlepeltje was niet ingepakt. Natuurlijk kan je prima een eetlepel pakken, maar hoeveel moet je precies op je lepel doen. Nu maakt het niet zo veel uit als het bakje een keer te sterk is, maar ik heb toch liever een goede bak koffie. Het maatlepeltje voor de koffie hoop ik volgende keer in de koffer te doen.

Staafmixer/blender

Steevast vergeet ik het en steevast mis ik het. Het fijnmalen van de hapjes van de kinderen lukt echt niet zonder een blender of mixer. Thuis hebben we ze in alle vormen en maten en een staafmixer zou absoluut niet veel ruimte in beslag nemen. Toch staat hij op de vergeten spullen lijst. Geprakt eten krijgt de kleine helaas nog niet zo goed weg en het scheelt een hoop gedoe als er even de mixer doorheen kan.

Wat vergeet jij altijd mee te nemen naar een weekje bungalowpark?

error

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge